Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı personel alımlarını başlattı: Başvuru şartları ve tarihi belli oldu…

Kamu kurum ve kuruluşlarda personel alımları devam ediyor. Temmuz ayı itibariyle artan personel alımları, istihdamı artırmak ve kurum ve kuruluşlardaki kadroları güçlendirmek, eksik kadroları gidermek adına sürüyor. Bu kapsamda daha önce bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşlara birçok personel alımı gerçekleştirilmişti. Bu kez de Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımlarını başlattı. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilana göre MSB Personel Genel Müdürlüğü, personel alımı duyurusu paylaştı. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde 1 genel alan temizleme görevlisi ve 2 depo işçisi alımı yapılacak. Başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

DEPO İŞÇİSİ ALIM ŞARTLARI

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden personel alım ilanını yayınladı. Söz konusu ilana göre MSB bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 genel alan temizlik görevlisi ve 2 depo işçisi alınacak. Personel alımında başvuru şartları belli oldu. Buna göre depo işçisi alımlarında aranan başvuru şartları şöyle:

  • Kamu kurum ve kuruluşlarına eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak esaslar ve yönetmeliğin 5’inci maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak ve özel kanunlarda belirtilen şartları taşımak,
  • Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak,
  • Çalışabilir durumda olmak.

GENEL ALAN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI

MSB bünyesinde öte yandan 1 de genel alan temizlik görevlisi istihdam edilecek. Bu kapsamda genel alan temizlik görevlisi alımlarında aranan başvuru şartları şöyle:

  • Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak,
  • Terörle mücadelede yaralandığını gösteren sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısına sahip olmak.

BAŞVURU TARİHİ VE BAŞVURU YERİ

Gerçeğe aykırı belge ve beyan sunanların başvuruları geçersiz sayılacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden “00006913828” ve “00006913674” iş ilanı numaraları ile en geç 29 Temmuz tarihinde yapılacak.