Emlak

Sadece 144 bin TL’ye Halkbank’tan konut alınabilecek; satışlar başladı! Belli bir süre devam edecek, acele etmek gerekiyor…

İcralık konut satışlarını genellikle e-İhale yöntemi ile gerçekleştiren bankalardan sık sık icralık ilanları gelmeye başladı. Bugün konut satışlarına 5 yeni konut daha ekleyen Halkbank ise, yeni ilanlar yayınlayan bankalar arasında yer aldı. İhale sürecini başlattığı 5 yeni konutu da Konya’dan satışa çıkaran Halkbank, konut satışları için ihale girecek olan vatandaşların ödemesi gereken teminat bedelini, konutların ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u kadar olduğunu açıkladı.

HALKBANK’TA UYGUN FİYATLI KONUTLAR SATIŞTA

Uygun fiyatlı konut satışları ile dikkat çeken Halkbank, bu ay ihalesini başlattığı Konya konutları arasına geçtiğimiz gün Karapınar ilçesinden iki, Yunak ilçesinden ise, bir konut ekledi. Karapınar ilçesinde yer alan 300 metrekarelik konutun ihale başlangıç bedelini 144 bin TL olarak belirlemiş olan Halkbank, yine bu ilçede yer alan 122 metrekarelik konutun ihale başlangıç bedelini ise, 240 bin TL olarak belirledi. Öte yandan Yunak ilçesinde yer alan 315 metrekarelik konut için Halkbank’ın belirlediği ihale başlangıç bedeli yalnızca 210 bin TL oldu.

HALKBANK İLE LÜKS KONUT ALMAK DA MÜMKÜN

Konya’dan satışa çıkardığı lüks konutlar da bulunan Halkbank, Konya ilinin Akören ilçesinde yer alan konut ile Konya ilinin Selçuklu ilçesinde yer alan konutun kullanım ve yapı itibariyle oldukça avantajlı olduğunu yayınladığı ilan ile kamuoyuna bildirdi. Konya ilinin Akören ilçesindeki konutun kullanım alanını 325 metrekare olarak açıklayan Halkbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini 780 bin TL olarak açıkladı. Ardından Konya ilinin Selçuklu ilçesinde bulunan konut için de bir ihale duyurusu yayınlayan Halkbank, bu konutun kullanım alanını ise, 180 metrekare olarak duyurdu. Öte yandan Halkbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini ise, 1 milyon 730 bin TL olarak belirledi.