Emlak

Sanayinin başkenti için yatırım vakti; evler sadece 440 bin TL, 450 bin TL! Satışlar sadece Ziraat Bankası üzerinden gerçekleşecek…

Gayrimenkul alanında onlarca konut satışı gerçekleştirmeye devam eden Ziraat Bankası, dönem dönem yeni ihale açmasıyla öne çıkmaya başladı. Özellikle son aylarda konut ihalelerini artıran Ziraat Bankası, bu ay ihalesinin başlayacağını duyurduğu 2 yeni konut için daha ilan yayınladı.

SANAYİNİN BAŞKENTİ KOCAELİ’NDE 2 YENİ KONUT SATIŞA ÇIKTI

Her geçen gün artan icradan satış gayrimenkulleri arasına iki yeni konut daha ekleyen Ziraat Bankası, Türkiye sanayisinin başkenti olarak bilinen Kocaeli’nden 2 konutu satışa koydu. Bu konutlar için ayrı ayrı ilanlar yayınlayan Ziraat Bankası, konutlardan birini 440 bin TL ihaleye başlatırken, diğerini 450 bin TL’den başlattı.

KONUTLARIN FİYATI 440 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Geçtiğimiz günlerde güncellediği satılık gayrimenkul ilanları arasında Kocaeli’nden iki daire ekleyen Ziraat Bankası, dairelerden ilkinin Kocaeli’nin merkez ilçesi olan İzmit’in Erenler mahallesinde yer aldığını duyurdu. Gerçekleştirdiği duyuruda konutun kullanım alanı bilgisine de yer veren Ziraat Bankası, bu konutun 75 metrekare bir kullanım sunduğunu açıkladı. İhale başlangıç bedeli için 440 bin TL talep eden Ziraat Bankası, bu konut için teklifleri almaya başladı.

İKİ KONUT AYNI APARTMANDA YER ALIYOR

Kocaeli’nde bu ay ikinci konut için de ihale sürecini başlatmış olan Ziraat Bankası, ikinci konutun da ilk konut ile aynı apartmanda yer aldığını duyurdu. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen duyuru sonrası konutların 75 metrekare olduğu öğrenilirken, konutların ihale başlangıç bedelindeki farklılığın baktıkları cepheyle ilişkili olduğu ortaya çıktı. İkinci konutu için de oldukça makul bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu konutun ihale başlangıç bedelini ise, 450 bin TL olarak açıkladı.