Emlak

60 bin TL’si olan bu gayrimenkulleri hemen satın alır; kefil yok, faiz yok! Akbank’tan doğrudan satılacak! Üstelik konutlar…

İcralık konut satışlarına devam eden Akbank, Diyarbakır ilinden geçtiğimiz günlerde dört gayrimenkul daha satışa çıkardı. Hem arsa hem de konut satacak olan Akbank, her gayrimenkul için detaylı bir ilan yayınladı.

DİYARBAKIR’DA 4 YENİ GAYRİMENKUL SATIŞTA

Gayrimenkullerini e-İhale yöntemi ile satışa çıkaran bankalardan biri olan Akbank, bu ay ihalesini başlattığı gayrimenkullerin arasına geçtiğimiz gün dört yeni gayrimenkul daha ekledi. Eklediği gayrimenkullerin ikisini arsa olarak satışa çıkran Akbank, diğer ikisini ise, konut olarak satışa çıkardı. Arsaların fiyatı 60 bin TL’den başlarken; Akbank’ın satışa çıkardığı konutların fiyatlarının yayınlanan ilanlar ile beraber 250 bin TL’den başladığı görüldü.

GAYRİMENKULLERİN FİYATI 60 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

İhale sürecini geçtiğimiz günlerde başlatan Akbank, Diyarbakır ilinin Ergani ilçesinde yer alan iki ayrı muhtelif arsayı satışa koydu. Arsaların kullanım alanlarını 150 metrekare olarak açıklayan Akbank, her iki arsa için de e-İhale sürecini başlattı. Arsalardan biri için ihale başlangıç bedelini 60 bin TL olarak belirleyen Akbank, diğeri için ise, bu bedeli 70 bin TL olarak açıkladı. Arsaların ihalesine katılım için ise, Akbank, sırasıyla; 6 bin ve 7 bin TL istedi.

KONUTLARIN FİYATI 750 BİN TL’YE KADAR ÇIKIYOR

Diyarbakır’dan satışa çıkardığı arsaların yanı sıra, bu ay ihalesini başlattığı iki konut daha satışa çıkaran Akbank, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi ile Bağlar ilçesinde yer alan iki konutun satışı için düğmeye bastı. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki konutun 210 metrekare olduğunu belirten Akbank, bu ihalenin başlangıç bedelini 250 bin TL’de tutarken, ihale katılım bedelini ise, 25 bin TL olarak açıkladı. Diğer konutun 150 metrekarelik olduğunu duyuran Akbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini 750 bin TL, ihale katılım bedelini ise, 75 bin TL olarak belirledi.