EkonomiGenel

Akbank mobil uygulamasını telefonuna yükleyenler kazanacak: Nakit ihtiyacı olanlar 7 bin 500 liraya varan para alabilecek!

Akbank’tan, ilk defa Akbank müşterisi olacak kişiler için son nakit avans fırsatının duyurusu yapıldı. Buna göre 31 Temmuz’a kadar Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar ödemelerini anında alabilecekler.

1.7.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.07.2022 – 15.08.2022 arasında ilk kez asıl Axess veya Wings’e başvurarak, 15.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler 31.08.2022 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecektir.

Kampanya Detayları

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak 31 Ağustos’a kadar kampanyadan faydalanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 7.500 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,80 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.
Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir nakit limitleri kapsamında, sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.
Her Akbanklı kredi kartı açılışından sonra, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabilir.
Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL tutarında kullanılabilir. ATM’lerimizde ise tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılmıştır.
Kullanılabilecek Taksitli Avans tutarı; kartın kullanılabilir nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limiti ile sınırlandırılmıştır.
Fiziki kartlar ile Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir.
Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan ya da henüz kredi kartı kullanıma açılmamış kart sahipleri Akbank Mobil’den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilir.