Genel

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar mini eteğiyle ortalığı aleve verdi! O poz sosyal medyanın zirvesinde…

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve 2 sezondur ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı “Asuman” karakteri ile çok geniş kitlelere ulaşmayı başaran güzel ve genç oyuncu Hazal Çağlar, sosyal medya paylaşımları ile gündemi sallamaya devam ediyor. Başarılı oyuncu, 2 sezondur reytinglerde rekor üzerine rekor kıran Gönül Dağı dizisi ile adını çok geniş kitlelere duyurmayı başardıktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmişti. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hazal Çağlar, bu kez de mini etekli pozlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Hazal Çağlar’ın paylaşımını görenler adeta mest oldu. İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI’NIN ASUMAN’I YAKIP YIKTI!

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz haftalarda buruk bir sonla 2. sezon finalini noktaladı. Yakında 3. ve yeni sezonuyla ekranlara dönmesi beklenen Gönül Dağı dizisinde yer alan oyuncular, dizinin büyük bir patlama yapmasıyla birlikte Türkiye’de hızla popülarite yakaladı. O isimlerden biri olan Hazal Çağlar da dizide canlandırdığı “Asuman” karakteriyle tüm dikkatleri çekti ve 26 yaşındaki güzel oyuncu, şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

TURUNCU MİNİ ETEĞİYLE YİNE MEST ETTİ

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Hazal Çağlar, paylaşımlarıyla güzelliğini her fırsatta gözler önüne seriyor. Zaman zaman dekolteli paylaşımlarda bulunarak cesur hallerini de gözler önüne seren Hazal Çağlar, yaz tatilinden paylaştığı bir yeni cesur pozuyla yine sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. 26 yaşındaki güzel oyuncu, turuncu mini eteği ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı, görenleri bir kez daha mest etti. Hazal Çağlar’ın turuncu mini eteğiyle paylaşımını görenler, Çağlar’ın güzelliğine ve fit vücuduna övgü dolu yorumlarda bulundu.