Genel

İrem Derici kendisi için “Belki soyunur” diyen Hasan Can Kaya’ya çok geçmeden cevabı yapıştırdı! Sosyal medya çalkalanıyor!

Son dönemlerde çok geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran “Konuşanlar” isimli komedi ve eğlence programı, ilk olarak Youtube üzerinden izleyicilerle buluşuyordu. Daha sonra programın sunucusu Hasan Can Kaya, medya patronu Acun Ilıcalı ile anlaştı ve program, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exen platformunda izleyici karşısına çıkmaya başladı. Exen’de yayınlanan Konuşanlar programında Hasan Can Kaya, “Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek isterdin?” sorusuna “İrem Derici” yanıtını veren bir izleyicisinin ardından, “İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur” yorumunda bulundu. Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici’nin, Hasan Can Kaya’nın bu yorumuna verdiği yanıt sosyal medyayı salladı. İşte detaylar…

“İREM DERİCİ’Yİ ARAYAYIM, BELKİ SOYUNUR”

Ünlü komedyen ve sunucu Hasan Can Kaya, son dönemlerde Türkiye’de yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyor. Başta Youtube programı üzerinden yayınladığı “Konuşanlar” programı için sonradan Acun Ilıcalı ile anlaşan ve Exen platformunda izleyici karşısına çıkmaya başlayan Hasan Can Kaya, programda bir izleyicisine “Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek isterdin?” sorusunu yöneltti. İzleyici bu soruya “İrem Derici” yanıtını verince Hasan Can Kaya da “İrem Derici’yi görüntülü arayayım belki soyunur” yorumunda bulundu. Dobra kişiliği ve eğlenceli halleriyle bilinen İrem Derici’den bu yoruma yanıt gecikmedi.

İREM DERİCİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

Şimdilerde konserden konsere koşan ve yoğun bir takvim geçiren İrem Derici, son olarak hastalandığı için gündeme gelmişti. Takipçilerinin sık sık “Geçmiş olsun” mesajlarını ilettiği, sempatik ve dobra halleriyle bilinen İrem Derici, bu kez de Konuşanlar programının sunucusu ünlü komedyen Hasan Can Kaya’ya verdiği yanıtla dikkat çekti. Hasan Can Kaya’nın, izleyiciyi tiye alarak verdiği “İrem Derici’yi görüntülü arayayım belki soyunur” yorumuna sosyal medyadan İrem Derici de “Ara dene karşim” yanıtını verdi. Derici’nin yanıtı yine sosyal medyada gündeme oturdu.