Genel

Ebru Polat’tan önce mayolu, sonra bikinili yürek yakan paylaşımlar geldi! O pozlar “fazla açık” diye eleştiri aldı!

Her paylaşımı ve her açıklaması ile ayrı bir olay yaratan ünlü ve güzel şarkıcı Ebru Polat, cesur paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Şimdilerde işletmecisi olduğu güzellik salonuyla ilgilenen ve aynı zamanda bir mekanda sahne alan Ebru Polat, öte yandan son günlerde Bodrum’da yaz tatilinin keyfini çıkarıyor. Son dönemlerde sosyal medya hesabından yatığı cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde üstsüz fotoğrafını paylaşarak tüm dikkatleri çekmişti. Ünlü ve güzel şarkıcı, bu kez de Bodrum tatilinden, pembe mayolu fotoğrafını paylaşarak gündeme geldi. Ebru Polat daha sonrasında da bikinili cesur pozunu paylaşarak takipçilerini mest etti. İşte detaylar…

MAYOLU POZUNU BİKİNİLİ POZU İZLEDİ!

Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü ve güzel şarkıcı Ebru Polat, cesur pozlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. İddialı pozlarıyla sosyal medyayı her defasında sallamayı başaran Ebru Polat, bu kez de yaz tatilinden pozlarını paylaşarak gündemin zirvesine oturdu. Ünlü şarkıcı, Bodrum tatilinden önce pembe mayosuyla seksi pozunu paylaştı, ardından turuncu bikinili pozuyla takipçilerine sabah sürprizi yaptı. Ebru Polat’ın peş peşe paylaştığı mayolu ve bikinili pozları, sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı.

PAYLAŞIMLARINA “FAZLA AÇIK” DİYE ELEŞTİRİ GELDİ

Takipçileri ile paylaşımları üzerinden sık sık iletişim kuran ve özel hayatına dair paylaşımlarda bulunarak dikkatleri çeken Ebru Polat, son paylaşımlarıyla yürekleri hoplatmayı başardı. Pembe mayosu ve turuncu bikinisiyle adeta göz kamaştıran Ebru Polat’ın tekneden paylaştığı pozlar, kısa sürede magazin ve sosyal medya gündeminde ses getirdi. Ünlü şarkıcının paylaşımlarına beğeni ve yorumlar yağarken, bazı takipçilerinden Ebru Polat’a eleştiri geldi. Polat’ın paylaşımlarını fazla “açık” bulan bazı sosyal medya kullanıcıları, Ebru Polat’ı paylaşımlarından dolayı eleştirdi.