Genel

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bir kez daha herkesi şaşırttı! Ayrı ayrı açıklamalar geldi, her şey artık netliğe kavuştu!

Sosyal medya ve magazinin gündemin uzun zamandır en çok konuştuğu isimler arasında yer alan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti, ikinci kez boşanma yoluna gidiyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez evlenen ve bu kez sessiz sedasız hızlı bir sade nikahla dünya evine giren Çıra ve Ciğerci çifti, yeniden boşanma kararı aldı. İkinci kez boşanma kararı alan çiftten Selin Ciğerci, yaptığı açıklamada “İki kez denedik, olmadı” sözlerini dile getirdi. Öte yandan Gökhan Çıra ise açıklamasında “Evlilik işini yine beceremedik” sözlerine yer verdi. İkilinin, evlilik ilişkileri dışında bir de iş ortaklığı bulunuyordu.

İKİNCİ KEZ BOŞANMA KARARI ALDILAR

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti ilk olarak 2019 yılında nikah masasına oturarak sosyal medya ve magazin gündemini sallamayı başarmıştı. Ünlü çift, daha sonra geçtiğimiz yılın Eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Evliliklerini bitirmelerine rağmen iş ortaklıklarını sürdüren ünlü çift, yine herkesi şaşırtarak 16 Mayıs 2022’de yeniden nikah masasına oturmuştu. İkinci evliliklerini çok sade ve hızlı bir nikah töreni ile gerçekleştiren çiftin bir süredir boşanacağı iddia ediliyordu. İddialar doğru çıktı ve Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti yeniden boşanma kararı aldı.

İKİLDEN AYRI AYRI BOŞANMA AÇIKLAMASI GELDİ

Yaşadıkları ilişki ile uzun zamandır sosyal medyanın gündeminde olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra çifti, boşanma haberini ayrı ayrı sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla duyurdu. Selin Ciğerci açıklamasında “Evlilik, eş olmak, aile kurmak, hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebepler bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler Eylül’de son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek” sözlerine yer verdi. Benzer bir açıklamada bulunan Gökhan Çıra da “Evlilik işini beceremedik” sözlerine yer verdi.