Dünya

Oscar töreninde Will Smith’ten tokat yiyen Chris Rock 5 ay sonra ilk kez konuştu!

2022 yılının Mart ayında, 94’üncü kez düzenlenen Akademi Ödülleri (Oscar) törenine damgasını vuran isim dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Will Smith olmuştu. Will Smith’in tüm dünyayı şok içinde bırakan tokadı uzun süre gündemde kalmış, tüm dünyada bu konuyla ilgili çeşitli yorumlar yapılmıştı. Hala sosyal medya paylaşımlarında sık sık gündeme gelen tokat hakkında en çok merak edilen isimden sonunda bir yorum geldi. Will Smith’in söz konusu törende tokadı attığı sunucu ve komedyen Chris Rock, sonunda yediği tokatla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olayla ilgili ilk kez konuşan Chris Rock’un açıklamaları kısa sürede dünya basınında ses buldu. İşte detaylar…

5 AYDIR SESSİZLİĞİNİ KORUYORDU

Mart ayında 94’üncüsü düzenlenen Oscar töreninde oyuncu Will Smith, eşiyle ilgili şakalar yapan sunucu ve komedyen Chris Rock’a tüm dünyanın gözü önünde tokat atmıştı. Bu tokadın ardından tüm dünya bugüne kadar bu olayı konuştu. Ancak yaşanan hadiseden bu yana hiçbir yorumda bulunmayan ve tokadı yiyen Chris Rock, sonunda sessizliğini bozdu. Chris Rock, bir sahne gösterisi sırasında yaşanan olaya gönderme yaparak “Sözlerden incindiğini söyleyen hiç kimse yüzüne yumruk yememiştir” sözlerini dile getirdi.

YEDİĞİ TOKAT HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Yaşanan olayın üzerinden yaklaşık 5 ay geçmiş olmasına rağmen bu konu hakkında bugüne kadar hiç konuşmamış olan Chris Rock, New York’taki Madison Square Garden’da Kevin Hart ve Dave Chapelle ile birlikte bir stand up şovunda sahne aldı. Rock, tam da bu gösteri sırasında, Oscar töreninde Will Smith’in kendisine attığı tokat hakkında konuştu. Chris Rock olayla ilgili olarak “Kelimelerden incindiğini söyleyenler çok belli ki suratlarına hiç yumruk yememişler. Ben bir kurban değilim” sözlerini dile getirdi.