Genel

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’dan sürpriz paylaşım geldi! Akalay dayanamadı yorumu yapıştırdı: Yine başladık!

Son dönemlerde sosyal medyada paylaştıkları pozlarla güzel bir arkadaşlık ilişkisi kurduklarını gözler önüne seren ünlü ve güzel oyuncu Birce Akalay ile ünlü ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ikilisi, geçtiğimiz haftalarda birlikte çıktıkları tatilden geri dönmüştü. İkilinin tatil dönüşünde üstü açık arabadan paylaştıkları fotoğraf kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı. Tatil dönüşü pozlarıyla gündeme gelen Akalay ve Çelikkol ikilisi bir kez daha birlikte tatile çıktı. İbrahim Çelikkol ile bu kez de Kaz Dağları’na giden Birce Akalay, meslektaşı ve yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile olan pozunu “Yine başladık” notu ile sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar…

BU KEZ ROTAYI KAZ DAĞLARI’NA ÇEVİRDİLER

Ünlü ve güzel oyuncu Birce Akalay ile ünlü ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un arkadaşlığı, 2017 yılında bir dizi setinde başlamıştı. Bu tanışıklığın ardından aralarındaki bağı koparmayan Akalay ve Çelikkol ikilisi, geçtiğimiz haftalarda birlikte tatile çıkmıştı. Çıktıkları tatilin dönüşünde paylaştıkları yol fotoğrafı ile dikkatleri çeken ikili, bir kez daha tatile çıktı. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisi bu kez de tatil için rotalarını Kaz Dağları’na çevirdi. Arkadaşlıkları ile gündeme gelen ikili, tatil pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. Akalay ve Çelikkol, kendilerine tatilde eşlik eden arkadaşları ile birlikte bir dağın zirvesinden pozlarını paylaştı.

BİRCE AKALAY: YİNE BAŞLADIK

Güzel oyuncu Birce Akalay, İbrahim Çelikkol’un omzuna yaslanarak verdikleri pozu sosyal medya hesabından “Yine başladık” notuyla paylaştı. Öte yandan İbrahim Çelikkol da kendi sosyal medya hesabından tatil paylaşımlarında bulundu. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un tatil paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın zirvesine oturdu. İkilinin hayranları o paylaşımlara beğeni ve yorum yağdırdı.