Editörün SeçtikleriGenel

Facia gibi kaza yaşandı: Çok sayıda kişi yanarak can verdi! Aralarında çocuk da var ..

Gelen bir son dakika haberine göre Kayseri’de korkunç bir kaza yaşandı. Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada araç içerisinde 1’i çocuk olmak üzere 3 kişi yanarak hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin ekiplerin incelemesi devam ediyor..

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kamyon, park halindeki otomobile çaptı. Meydana gelen çarpışma sonucunda hem otomobil hem de kamyon alev aldı. Araç içerisindeki 2 kişi yanarak hayatını kaybetti. Ekipler yaptığı inceleme sonucunda bir çocuğa ait olduğunu düşündükleri bir ceset tespit etti.

PARK HALİNDEKİ ARABAYA ÇARPTI

Facia gibi kaza Kuzey Çevre Yolu Elagöz mevkiinde meydana geldi. Gelen habere göre kamyonet, yol kenarında bulunan park halindeki araca arkadan çarptı. Kazadan sonra hem otomobilde hem de kamyonda yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekibi gitti. Polis ekipleri bölgede trafik akışını durdururken, itfaiye ekipleri de araçlardaki yangını kontrol altına aldı.

2 YANMIŞ CESET BULUNDU

Çıkan yangında itfaiye ekipleri tarafından araçlar söndürüldü. İlk incelemede araç içinde henüz kimliği tespit edilemeyen 2 kişinin cesedi bulundu. Ayrıca itfaiye ekipleri tarafından kamyonetin altına giren otomobilin arkasında yapılan incelemede çocuğa ait olduğu değerlendirilen bir ceset daha bulundu.

Ekipler olay yerindeki incelemesine devam ediyor.