Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Bakanlıktan son dakika duyurusu yapıldı! Yeni fiyatlar resmen açıklandı: Kilosu 9 TL’den satılacak

Alınan son dakika bilgisine göre Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi açıklamalarında tohumluk fiyatları makarnalık ve ekmeklik buğday için kilogram başına 10,5 TL, tritikale için 9,5 TL, arpa için de 9 TL olduğunu vurguladı. Bakan Kirişçi açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

9 TL’DEN SATILACAK

“Tohumluk fiyatları makarnalık ve ekmeklik buğday için kilogram başına 10,5 TL, tritikale için 9,5 TL, arpa için de 9 TL olarak belirlenmiştir.”

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından çok önemli bir açıklama yaptı. Bakan Kirişçi açıklamalarına ise şöyle devam etti:

“TİGEM’in sertifikalı tohumluk satış fiyatları makarnalık ve ekmeklik buğday için 10,5 TL/kg, tritikale için 9,5 TL/kg ve arpa için 9 TL/kg olarak belirlenmiştir. Hayırlı, uğurlu olsun.”

FİYATLAR BELİRLENDİ

Tüm bunlarla beraber TİGEM’in sertifikalı tohumluk satış fiyatları makarnalık ve ekmeklik buğday için 10,5 TL/kg belirlendiği aktarıldı. Ayrıca Tritikale için 9,5 TL/kg ve Arpa için 9 TL/kg olarak belirlendiği ifade edildi.