Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere geri ödemesiz 6.250 TL veriliyor! Ödemeler bugünden itibaren başladı: 3 gün içinde hesaba yatacak

ING Bank tarafından bir duyuru yayımlandı ve emeklilere maaşını bankaya taşıması ve 3 yıl maaş alma sözü vermekle beraber 5.000 TL verileceği belirtildi. Ayrıca arkadaşını bankaya davet edene 1.250 TL daha ödeme yapılacak. ING Bank tarafından yapılan duyuruda “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.” ifadelerine yer verildi.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 3.500 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 4.250TL, 2.500 TL ve üzeri ise 5.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

Yapılan duyurunun devamında Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerinin yararlanabileceği belirtilerek ürün koşulu bulunmadığı aktarıldı.

31 AĞUSTOS’TA BİTECEK

Kampanya 07 Temmuz 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olduğu bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı belirtilen duyurunun devamında Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 07 Temmuz 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 5.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

Ek ödeme ve kampanyanın diğer ayrıntılarına “https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri” web adresinden ulaşılabilir.