Editörün SeçtikleriGündem

Müge Anlı’ya acı haber: Hayatını kaybetti! Sessiz sedasız defnedildi

ATV ekranlarının sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı’ya acı haber geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in başarılı sunucusu olan Müge Anlı’nın babası hayatını kaybetti. Dün gelen son dakika acı haber sonrasında İlhan Anlı’nın sessiz sedasız aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.

ATV ekranlarında uzun süredir olan Müge Anlı’ya kötü haber geldi. Başarılı sunucu Müge Anlı, bir süre önce İstanbul Asayiş Şube Müdürü Sinan Yüzbaşı ile hayatını birleştirmişti. Bir süredir gündemden düşmeyen ünlü sunucudan acı haber geldi.

BABASINA KARŞI SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

Bir süredir kanser tedavisi göre Müge Anlı’nın babası İhsan Anlı’nın hayatını kaybettiği belirtildi. Müge Anlı’yı dostları teselli ederken, babasının cenazesine katılarak son görevini yerine getirdiği öğrenildi.

DÜN SABAH HAYATINI KAYBETTİ

Başarılı sunucu Müge Anlı, babasını dün sabah saatlerinde kaybettiği öğrenildi. Acı haber sonrasında babası İhsan Anlı’nın cenazesinin dün Fatih Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi. Sessiz sedasız bir şekilde gerçekleştirilen cenaze töreninin yakın aile üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildiği öğrenildi.