Emlak

2 gün sonra sona erecek, İstanbul’dan satılacak! En güzel bölgede en ucuz fiyata işyeri, yalnızca Akbank’ta! İstenen bedel…

İcradan satışların gerçekleştirmeye devam ettiği şu günlerde Akbank, İstanbul ilinden satışa çıkardığı bir işyeri için son günler uyarısı verdi. Verdiği bu uyarı ile ihalenin yakın zamanda sona ereceğini kamuoyuna bildiren Akbank, ihaleye ilişkin detayları da geçtiğimiz gün güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte gelen son teklifi açıklayan Akbank, ihaleyi kazanmak için verilmesi gereken en uygun teklifi de duyurdu.

İSTANBUL’UN ATAŞEHİR İLÇESİNDEN SATIŞTA

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinden satışa çıkardığı bir işyeri binası için ihaleyi tamamlamak üzere olan Akbank, binaya ilişkin detayları güncelledi. İşyerinin alıcısına sunacağı kullanım alanını detaylarına ekleyen Akbank, bu alanı 6284 metrekare olarak duyurdu. İhalenin başlangıç bedelini de açıklayan Akbank, bu bedeli ise, 57 milyon TL olarak belirledi.

İHALEYE KATILIM İÇİN 5 MİLYON 700 BİN TL İSTENİYOR

İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinden satışa çıkan 6284 metrekarelik işyeri için 57 milyon TL ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Akbank, ihaleye katılım için gerekli olan teminat bedelini 5 milyon 700 bin TL olarak açıkladı. Bu ihale için ilk teklifi 57 milyon TL olarak almış olan Akbank, ihale minimum artış bedelini ise 1 milyon 140 bin TL olarak belirledi. Yani, ihaleyi kazanmak için sıradaki teklifin 58 milyon 140 bin TL olması gerekiyor.

İHALE İÇİN SON 2 GÜN

İcralık gayrimenkullerinin satışlarında kamuoyunu bilgilendirmek için detaylı bir ilan yayınlayan Akbank, bu gayrimenkulü için de aynı şeffaflık ile ihale sürecini sürdürdü. Teklifleri hala kabul eden Akbank, ihalenin sona ereceği tarihi de açıkladı. Akbank’tan gerçekleştirilen açıklama sonrasında, İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinden satışa çıkan 6284 metrekarelik işyerinin ihalesinin 2 gün içerisinde yani 3 Ağustos 2022 tarihi saat 14.21’de biteceği öğrenildi.