Emlak

Bu devirde bu fiyata evler sadece Ziraat Bankası’nda; Ankara’da 571 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile konut satılıyor…

İcradan eline geçen gayrimenkullerin tamamını ihale usulü ile elden çıkaran Ziraat Bankası, gerçekleştirilecek olan bu ayki icralık konut satışları listesini de güncelledi. Listesine yeni konutlar ekleyen Ziraat Bankası, aynı zamanda ihalesini tamamlayacağı ve satışını gerçekleştireceği konutların tam bir listesini de ilgilileri için paylaştı. Önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlanacak olan konutlardan biri ise, Ankara’dan çıktı.

ZİRAAT BANKASI, ANKARA MAMAK’TAN KONUT SATIYOR

Önümüzdeki günlerde satışı gerçekleştirilecek olan konutlarına ilişkin bir hatırlatma duyurusu gerçekleştiren Ziraat Bankası, satışı tamamlanacak olan konutlar listesine Ankara ilinin Mamak ilçesinden de bir konut ekledi. Bu konutun genişliğini 90 metrekare olarak duyuran Ziraat Bankası, konutun konumunu ise, Ankara ilinin Mamak ilçesinin Başak mahallesi olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu konutu için teklifler kalmaya başladı.

İHALE 571.500 TL’DEN BAŞLIYOR

Gerçekleşecek olan satışa ilişkin detaylı bir bilgilendirme paylaşan Ziraat Bankası, Ankara ilinin Mamak ilçesinin Başak mahallesinden satışa çıkardığı 90 metrekarelik konutun ihale başlangıç bedelini 571 bin 500 TL’de tuttu. Bu ihaleye katılım için gerekli olan teminat bedelini de açıklayan Ziraat Bankası, bu bedeli ise, 34 bin 290 TL olarak duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu konut için belirlediği minimum artış tutarı 5 bin TL olarak açıklandı.

SATIŞ 6 GÜN İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞİYOR

Satışını gerçekleştireceği konutların ihalesini belirli bir süre ile sınırlı tutan Ziraat Bankası, Ankara ilinin Mamak ilçesinde yer alan bu konut için ihalenin son tarihinin yaklaştığını duyurdu. İhalesine, ihale başlangıç bedeli tutarınca bir teklif de almış olan Ziraat Bankası, ihalenin 6 gün sonra sona ereceği bilgisini kamuoyu ile paylaştı.