Gündem

O ilimizde can pazarı yaşandı! Korkunç olay: Hayatını kaybedenler var

Aydın’ın Çine ilçesinde sabaha karşı korkunç bir trafik kazasının meydana geldiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin uçuruma yuvarlandığı belirtildi. Ayrıca meydana gelen trafik kazasında 2 gencin hayatını kaybettiği belirtildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiği belirtildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kaza, saat 04.00 sıralarında Dutluoluk Mahallesi yakınlarında meydana geldiği belirtilerek Kavşit Mahallesi’nden ilçe merkezine giden Olkan Yetişkin’in kullandığı otomobil iddiaya göre, kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandığı belirtildi. Bu doğrultuda uçuruma devrilen otomobildeki sürücü O. Y. (30) ile yanındaki B. S. (19), hayatını kaybettiği aktarıldı.

MORGA KALDIRILDI

İhbarla kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildiği belirtilerek sağlık ekibi, sürücü O. Y. ile yanındaki B. S.nin hayatını kaybettiğini belirlediği ifade edildi. Bununla beraber kişinin cansız bedenleri, inceleme sonrası Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı aktarıldı.

Y. ile S.’in, organizasyon işleri yaptığı, kazanın da organize ettikleri düğün dönüşü meydana geldiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.