Genel

Survivor Barış Murat Yağcı’nın itirafı şok etkisi yarattı! Nisa’nın eski sevgilisinin açıklamaları olay oldu, “Bir daha asla!”

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda eden Survivor 2022 All Star programı, yine son yılların en çok konuşulan yapımlarından biri olmayı başardı. Kadrosundaki yarışmacılarla, yarışmacılar arasındaki polemiklerle ve aşk dedikodularıyla bir gün bile gündemden düşmeyen Survivor All Star, bu kez de daha önce finale kadar yükselmiş olan yarışmacısıyla gündeme geldi. Survivor All Star’a beklenmedik şekilde veda eden ve daha önce 2020 sezonunda finale kalan Barış Murat Yağcı, uzun süre unutulmayacak bir itirafta bulundu. Özellikle de bir dönem Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Barış Murat Yağcı’nın itirafı kısa sürede sosyal medya ve magazin gündemini salladı. İşte detaylar…

ESKİ SURVIVOR FİNALİSTİ HERKESİ ŞAŞIRTTI!

Barış Murat Yağcı, Survivor Türkiye 2020 sezonunda ortaya koyduğu performansla adından en güçlü söz ettiren isimlerden biri olmuştu. Yarışmanın ardından bir diğer 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile aşk yalayan Yağcı, daha sonra Bölükbaşı ile yollarını olaylı şekilde ayırmıştı. Daha sonra ikili, Survivor 2022 All Star programında karşı karşıya gelmişti. Bu yarışmada Nisa, eski sevgilisi Barış Murat Yağcı yüzünden çok zor bir yıl geçirdiğini ağlayarak anlatmıştı. Yağcı, bu kez de itirafıyla gündeme oturdu.

BARIŞ MURAT YAĞCI’DAN UNUTULMAYACAK İTİRAF

Asıl mesleği oyunculuk olan ancak 2021 yılında “Her Şeye Rağmen” isimli single parçasıyla müzik kariyerine adım atan Barış Murat Yağcı, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir itirafta bulundu. 2-3 aydır Alman bir kadınla aşk yaşayan Yağcı, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir AVM girişinde görüntülenen Yağcı, Almanya’dan kendisini ziyarete gelecek olan sevgilisine hediye alacağını söyledi. Yağcı, Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre Her Şeye Rağmen parçasından sonra müzik kariyerine adım attığını ancak müzik kariyerini sonlandırma kararı aldığını itiraf etti.