Genel

Demet Akalın oyuncu Tuba Büyüküstün’ü hedefine aldı, ağır eleştirisiyle şok etti!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın, son dönemlerde yine adından en sık söz ettiren ünlü isimler arasında yer almaya başladı. Magazin ve sosyal medya gündeminden düşmeyen ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasından final haftasından önce elenen Nagihan Karadere’yi evinde ağırlayarak gündeme gelmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemin tepesine tırmanan Demet Akalın, bu kez de ünlü ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ü ağır şekilde eleştirdi. Demet Akalın, Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı, dijital platformda yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi ile ilgili yaptığı paylaşımla adeta olay yarattı. Demet Akalın’ın paylaşımına sosyal medyada gelen yorumlarda, Akalın eleştirilerin hedefinde kaldı. İşte detaylar…

DEMET AKALIN TAŞI TUBA BÜYÜKÜSTÜN’E ATTI!

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden bir türü düşmeyen ünlü pop şarkıcısı ve sunucu Demet Akalın, sıkı bir Survivor takipçisi olarak bu program hakkında yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, bu kez de başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz isimlerinin yer aldığı, dijital platformda izleyici karşısına çıkan Zeytin Ağacı dizisiyle ilgili yaptığı yorumla gündeme geldi. Twitter üzerinden dizi hakkında konuşan Demet Akalın, paylaşımında Tuba Büyüküstün’ü de ağır şekilde eleştirdi. Akalın’ın paylaşımı sonrasında hem ünlü şarkıcıya hak verenler oldu hem de kendisine birçok kişi tepki gösterdi.

“TUBA BİLE İYİ OYNUYOR”

Demet Akalın, paylaşımında “Hoppala! Uykusuz bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor, o kadar güzel düşünün… Dur bakalım…” sözlerini dile getirdi. 40 yaşındaki ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 22 yıldır birçok dizi ve filmde rol alarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Demet Akalın’ın “Tuba bile iyi oynuyor” sözleriyle eleştirdiği ünlü ve güzel oyuncunun bu paylaşıma bir yanıt verip vermeyeceği merak ediliyor.