Genel

MasterChef’te yapılan hata, yarışmacının kariyerine mal oldu! Mehmet Şef öfke patlaması yaşadı, Danilo Şef dondu kaldı!

TV 8 ekranlarında Survivor 2022 All Star programından sonra 2022 sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya başlayan MasterChef Türkiye programı, yine her bölümü ile milyonları ekran başına kilitlemeye başladı. Her bölümünde beklenmedik gelişmelere sahne olan başarılı yemek programında son yaşananların ardından şefler bile ne olduğunu anlayamadı. Programın geçtiğimiz ekranlara gelen bölümünde yaşananlar sonrası İtalyan Şef Danilo Zanna neye uğradığını bile anlayamazken, programın sert mizaçlı şefi olan Mehmet Yalçınkaya ise küplere bindi! Şefleri hem öfkelendiren hem de şaşırtan o gelişmenin ardından sosyal medyada da MasterChef kazanı kaynamaya başladı. İkinci tur heyecanının devam ettiği yarışmadan yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

MASTERCHEF’TE AKILALMAZ HATA!

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında kritik dönemeçlerden geçiliyor. Yarışma adayları, 2. tur eleme mücadelelerinde rakiplerinin önüne geçerek en iyi yemeği yapmaya ve ilk 16 arasında yer almaya çalışıyor. Bu kapsamda, mücadele eden yarışmacılardan Nazike’nin yaptığı hata, Danilo Zanna’nın neye uğradığını şaşırmasına neden oldu. Öte yandan yaşananlar karşısında programın sert mizaçlı şefi Mehmet Yalçınkaya da resmen sinir küpüne döndü, öfkeden çıldırdı. Somer Sivrioğlu ise meydana gelen bu hatanın ardından tepkisini tadım bile yapmayarak gösterdi.

ŞEFLER HATA KARŞISINDA ÇILGINA DÖNDÜ

MasterChef Türkiye’nin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde yarışmacı adaylarından Nazike’nin yaptığı hata, kendisine pahalıya mal oldu. Nazike’nin hatası karşısında şefler bu hatayı “kabul edilemez” olarak değerlendirince, Nazike’nin MasterChef kariyeri de daha başlamadan bitti. Nazike, şeflerin isteği üzerine yaptığı tatlıyı hazırladı ve şeflere sundu. İlk tadımı yapan ve yüzünü ekşiten Danilo Şef, “Sen buna tuz mu attın?” diye sordu. Ardından gelen Mehmet Şef, pudra şekeri yerine tuz atıldığını söyledi ve Nazike de şaşırarak “Gerçekten mi?” diye sordu. Mehmet Şef ise bunun üzerine “Bu ne kardeşim? Ben bunu yemem” dedi ve Somer Şef tadım bile yapmadı.