Genel

Acun Ilıcalı kızı Melisa’yla pozunu paylaştı, Şeyma Subaşı bu paylaşımı yorumsuz bırakmadı!

TV 8 kanalının ve Exen dijital platformunun sahibi Acun Ilıcalı, her yıl olduğu gibi bu yılın da en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz dönemlerde bir hayalini daha gerçeğe dönüştüren Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City takımını alarak dikkatleri çekti. Öte yandan aşk hayatıyla ve eski eşi Şeyma Subaşı ile arasındaki diyaloglarla da gündeme gelen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da Şeyma Subaşı ile kavga ettiği iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti. Gündemin en çok konuştuğu isimler arasında ilk sıralarda yer alan Ilıcalı, bu kez de Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ile sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Şeyma Subaşı ise o paylaşıma tepkisiz kalamadı. İşte detaylar…

“CENNETTEN BİR MELEK”

Kızlarına olan düşkünlüğü ile bilinen medya patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden dünyaya gelen, en küçük kızı Melisa ile sosyal medyadan bir pozunu paylaştı. Paylaşımına “Cennetten bir melekle” notunu yazan Acun Ilıcalı’nın kızıyla olan paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu Acun Ilıcalı’nın bu paylaşımına kayıtsız kalamayan Şeyma Subaşı da yaptığı yorumla dikkatleri çekti. Şeyma Subaşı’nın yorumu sosyal medyada yeni iddiaları alevlendirdi.

ŞEYMA SUBAŞI ANINDA YORUM YAPTI!

Medya patronu ve Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından kızı Melisa ile fotoğrafını paylaştı. Takımının antrenman sahasında çekilmiş olan fotoğrafını paylaşan Acun Ilıcalı, paylaşımına “Cennetten bir melek” notunu düştü. Eski eşi ile kızının pozuna kayıtsız kalamayan Şeyma Subaşı da bu paylaşıma kısa süre içinde kalp emojisi ile yorum yaptı. Şeyma Subaşı’nın yorumu, en az Acun Ilıcalı’nın paylaşımı kadar ses getirdi.