Emlak

TEB’den 120 bin TL’ye tarla; 790 bin TL’ye ev ve arsası; 1 milyon 855 bin TL’ye ise, komple bina alınabiliyor! Üstelik…

İcralık gayrimenkul ilanlarına geçtiğimiz günlerde yeni ilanlar ekleyen TEB, Denizli’den üç gayrimenkulü de aynı anda satışa çıkardı. Denizli’den bir tarla, bir ev ve arsası ile bir de bina satacak olan TEB, her bir gayrimenkulü için detayları kamuoyuna duyurdu.

TEB, DENİZLİ’DE TARLA SATIYOR

Geçtiğimiz günlerde gayrimenkuller listesinde bir güncellemeye giden TEB, Denizli’den eklediği gayrimenkuller arasında bir adet de tarla satışa çıkardı. Denizli ilinin Çivril ilçesinde yer alan ve 10076 metrekare genişliğe sahip olan bu tarla için e-İhale sürecini başlatan TEB, ihale başlangıç bedelini ise, 120 bin TL olarak duyurdu. Öte yandan TEB’in bu ihaleye katılım için belirlediği bedel 12 bin TL olarak açıklandı.

TEB’İN DENİZLİ GAYRİMENKULLERİ ARASINDA BİR MÜSTAKİL EV VE ARSASI DA VAR

İhalesini geçtiğimiz günlerde başlattığı gayrimenkuller arasında Denizli’den bir ev ve arsasını da ekleyen TEB, her iki gayrimenkul için tek bir fiyat belirledi. Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde yer alan ev ve arsasının kullanım alanını 520 metrekare olarak duyuran TEB, bu iki gayrimenkulü 790 bin TL’den satışa koydu. Öte yandan TEB’in bu ihalesine teklif verebilmek için ödenmesi gereken teminat bedeli 79 bin TL olarak açıklandı.

TEB, DENİZLİ’DE BU AY BİR DE BİNA SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı ev ve arsası ile tarlanın yanı sıra Denizli ilinden bu ay bir bina satışı da gerçekleştirecek olan TEB, Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde yer alan bir binayı satışa çıkardı. Bu binanın kullanım alanını ilan detayına ilgilenen vatandaşlar için ekleyen TEB, kullanım alanını 547 metrekare olarak açıkladı. Denizli ilinden satışa olan bu komple binayı 1 milyon 855 bin TL’den ihaleye başlatan TEB, ihale katılım bedeli olarak ise, 185 bin 500 TL istedi.