Genel

Demet Akalın sahnede skandal bir olaya imza attı; sosyal medya hemen karıştı! “İlk sahnede ödeşeceğiz!” Meğer…

Geçtiğimiz gün sahne alan Yıldız Tilbe’nin dinleyicilerinden biri “Eteğini çıkart” diye bağırmış, bu sesleniş ile hem diğer dinleyicileri hem ünlü şarkıcıyı hem de magazin takipçilerini adeta şoke etmişti. Sahnelerde olaylar bitmezken, bir olay da Demet Akalın’dan geldi Demet Akalın’ın sahne aldığı mekanda şampanyayı garsonun başından aşağıya dökmesi, sosyal medyayı hemen karıştırdı.

SAHNEDE BİR OLAY DA DEMET AKALIN’DAN

Sahnelerine yoğun bir tempo içerisinde devam eden ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, sahne aldığı mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmedi. Bunu dile getirmeyi de ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, garsona; “Resmen elma suyu vermişsin bana” dedi. Bu sözlerin ardından kendisine gelen şampanyayı içmeyen Demet Akalın, şampanyayı resmen garsonun başından aşağı döktü. O anların sosyal medyada viral olmasının ardından ünlü şarkıcıya tepkiler gecikmedi.

KAFE-BAR ÇALIŞANLARI DAYANIŞMASI HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Girdiği polemikler ile hafızalara kazınan ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, bu kez de konserinde yaşadığı olay ile gündemlerdeki yerini aldı. Garsona tavrı nedeniyle pek çok sosyal medya kullanıcısından tepki alan Demet Akalın’a en sert tepki Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması isimli platformdan geldi. Demet Akalın’ın tavrına ilişkin bir açıklama gerçekleştiren Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması, ünlü şarkıcı için; “Her dönem Saray soytarılığı yapanlara karşı onur ve haysiyet mücadelesi kazanacak” ifadelerini kullandı. Bu tepkinin üzerine Demet Akalın da bir paylaşım yaptı.

TEPKİLERİN ARDINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Tüm sosyal medya platformlarında viral olan bu olay, özellikle Twitter gündeminde “Demet Akalın” etiketi ile saatlerce kaldı. Kendisine gelen eleştiriler üzerine bir açıklama gereği duyan Demet Akalın, Instagram hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Paylaşımda Formula 1 yarışmacılarının birbirlerinin başlarından aşağıya şampanya döktüğü görüntüyü kullanan Demet Akalın, fotoğrafa ise; “İlk sahnede ödeşeceğiz” notunu düştü ve kalpli emojiler ekledi.