Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

En az ilkokul mezunu bekçi alımı başladı: 18 -55 yaş arası başvuru yapabilecek! Ekim ayı bekçi alım ilanları güncellendi

Bekçi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanları yayımlanmaya başladı. Ağustos 2022 bekçi alımı başladı. En az 6 bin TL maaşla bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. 18 – 55 yaş arası vatandaşların başvurabileceği ifade edilirken, başvuru şartları da açıklandı. İşte İŞKUR güncel bekçi alım için detaylar ve merak edilenler ..

İŞKUR bekçi alımının şu an için sadece özel sektör için geçerli olacağı belirtildi. Alımların çok sayıda il için yapılacağı duyuruldu. Türkiye’nin çeşitli illeri için bekçi alım ilanları peş peşe duyurulurken, vatandaşlar başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

EN AZ 6 BİN TL MAAŞ VERİLECEK

Çalışanların yakından takip ettiği asgari ücrete geçtiğimiz ay zam yapıldı. Erdoğan’ın talimatı ile birlikte yeni asgari ücret 5 bin 500 TL oldu. Yayımlanan ilanlarda da en az 6 bin TL civarı maaş verileceği belirtildi. İlanlara ilişkin detayları aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

EKİM AYI BEKÇİ ALIM İLANLARINI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İNŞAAT BEKÇİ ALIMLARI İÇİN DE BURAYI TIKLAYIN