Emlak

TEB resmen çıldırmış olmalı! 560 bin TL’ye 1 değil, 2 değil, 3 değil; tam 7 adet tapu birden verecek…

İcralık gayrimenkul satışlarına ağustos ayında da devam eden Türk Ekonomi Bankası (TEB), satışta olan icralık gayrimenkulleri arasına bu ay itibariyle onlarca ilan daha ekledi. Özellikle bir ilanı ile dikkat çeken TEB, o ilanda 7 adet tapuyu tek bir fiyattan satışa çıkaracağını duyurdu. Van’da yer alan tarla ve çayır için bu ilanı belirleyen TEB, ihaleye açtığı bu gayrimenkulü için ihale başlangıç bedelini de oldukça düşük tuttu.

TEB, VAN’DAN TARLA VE ÇAYIR SATIŞA ÇIKARDI

Van ilinden de satışa gayrimenkul koyan TEB, bu ay ihalesini tamamlayacağını duyurduğu bir tarla ve etrafındaki çayırları satışa çıkardı. Van ilinin Gürpınar ilçesinde yer aldığı öğrenilen bu tarla ve çayırların birbirinden bağımsız 7 gayrimenkul olduğunu açıklayan TEB, tüm gayrimenkullerin tek fiyattan satışa çıkacağını duyurdu.

TEB’İN SATIŞA ÇIKARDIĞI YENİ GAYRİMENKULÜN KULLANIM ALANI OLDUKÇA GENİŞ

Van’ın Gürpınar ilçesinde yer alan bu tarla ve çayırlar ile ilgili detaylı bir bilgi verebilmek için ilan yayınlayan TEB, yayınladığı ilanda gayrimenkullerin genişliğine de yer verdi. Her bir gayrimenkul için farklı metrekarelerde ölçüler bildiren TEB, 7 gayrimenkulün toplamda sağlayacağı kullanım alanını ise 187.186 metrekare olarak açıkladı.

TEB, 7 ADET TAPU İÇİN 560 BİN TL İSTEDİ

E-İhale usulü ile satışa konmuş olan Van ilinin Gürpınar ilçesindeki 187.186 metrekarelik tarla ve çayırların fiyatı tek olarak belirlendi. Bu gayrimenkulü tek bir fiyata alacak olan kişiye 7 tapu aktarılacağını belirten TEB, belirttiği bu 7 tapu için ise, 560 bin TL ihale başlangıç fiyatı duyurdu. İlk teklifi bu bedel üzerinden alacak olan TEB, ihaleye katılım bedelini ise, 56 bin TL olarak kamuoyuna açıkladı.