Emlak

Antalya’dan 270 bin TL’ye ev almak isteyenler için son 5 gün! Türkiye İş Bankası, satışa koydu; daha ucuzu bulunmuyor…

Devam eden satışları doğrultusunda bazı ihalelerini tamamlamak üzere olan Türkiye İş Bankası, Antalya ilinden satışa koyduğu icralık bir konutun ihalesinde sona gelmiş bulunuyor. Önümüzdeki 5 gün içerisine ihaleyi teklif alımına kapatacak olan Türkiye İş Bankası, bu konutu ihaleye 270 bin TL’den başlatıyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu konutunun ihalesine katılmak isteyen vatandaşların yatırması gereken teminat bedeli ise, 13 bin 500 TL olarak açıklanmış bulunuyor.

ANTALYA FİNİKE’DE MÜSTAKİL EV SATILIYOR

Antalya ilinden satışa koyduğu bir ev için ihalenin sonuna yaklaşmış olan Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı evi Antalya ilinin Finike ilçesinin Günçalı mahallesinden satışa koydu. Genişliği 173 metrekare olan bu müstakil evin oda sayısını 2 olarak bildiren Türkiye İş Bankası, evin salon sayısını 1, banyo sayısını ise, yine 1 olarak ilan detayına ekledi.

İHALEYE VERİLMİŞ TEKLİF VAR

Antalya ilinin Finike ilçesindeki 173 metrekarelik evi e-İhale usulü ile satacak olan Türkiye İş Bankası, bu evi 270 bin TL’den ihaleye açtı. İhaleye iki teklif almış olan Türkiye İş Bankası, son teklifin 273 bin TL olduğunu duyurdu. İhale boyunca yapılacak tekliflerin minimum 3 bin TL artış ile gerçekleştirilmesini talep eden Türkiye İş Bankası, sıradaki teklifin 276 bin TL olmasını bekliyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu evin ihalesine katılım için belirlediği teminat tutarı ise, yalnızca 13 bin 500 TL.

İHALE 5 GÜN İÇERİSİNDE BİTİYOR

Son teklifin 273 bin TL olduğu Antalya ilinin Finike ilçesindeki konutu için ihaleye tamamlamak üzere olan Türkiye İş Bankası, ihalenin son bulacağı tarihi de açıkladı. Türkiye İş Bankası’ndan yapılan konuya ilişkin açıklamaya göre, bu evin ihalesi 5 gün içerisinde sona eriyor.