EkonomiGenel

Doğalgaz, elektrik, su faturası ödemesi yapanlar için açıklama geldi: Ağustos ayı sonunda tamamen bitiyor!

Fatura ödemesi yapan her vatandaş için çok konuşulacak ödeme kampanyası duyuruldu! Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kampanya ile banka müşterilerine ödeme yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda Akbank müşterileri fatura ödeme talimatları için chip-para kazanacak!

Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızdan 150 TL’ ye varan chip-para kazanabileceksiniz. Ağustos ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderin, 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma fırsatını kaçırmayın.

AKBANK FATURA KAMPANYASI

Akbank tarafından açıklanan detaylar şöyle oldu:

Kampanya müşteri bazındadır. Ağustos ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarınızla vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanırsınız.

Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 2 Eylül 2022’de kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.

Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verirseniz veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip kredi kartınızdan verirseniz kampanyadan yararlanamazsınız.

Hesaptan verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal etmemeniz ve Otomatik Ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde chip-para taahhüt sonunda geri çekilecektir.