Editörün SeçtikleriEkonomi

TC kimlik numarasının sonuna göre ödemeler yapıldı: Hemen en yakın ATM’ye gidin! Paralar şu anda hesaplara yatırıldı

Gelen bir son dakika haberine göre milyonlarca kişiye müjde verildi. Paraların hesaplara yatırıldığı duyuruldu. Bakanlık yaptığı açıklamasında ödemelerin TC kimlik numarasının sonuna göre yapıldığını belirtti. Buna göre toplam da 60 milyon 516 bin 754 TL’lik destek ödemeleri şu anda hesaplara geçti.

Açıklama Bakan Kirişçi tarafından yapıldı. Kirişçi yaptığı açıklamasında çiftçiler için son dakika gelişmesini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan, “60 milyon 516 bin 754 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Milyonlarca çiftçiye müjde! Tarım destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “60 milyon 516 bin 754 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

ÖDEMELER TC KİMLİK NUMARASININ SONUNA GÖRE

Ödemelerin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağı açıklandı. Buna göre geçtiğimiz hafta TC kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 4 olanlar ödemelerini aldı. Bugün ise TC kimlik no son hanesi 6 ve 8 olanlar 18.00’den sonra ödemelerini almış oldu.