Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekli maaşı olan herkese 8.500 TL veriliyor! e-Devlet üzerinden başvuran alacak: 5 dakika sonra hesaplara yatacak

Yaklaşık 14 milyon emekli enflasyon artışı ve yapılan zamlar derken zor günler geçirirken yeni ara zamlar ve ikramiyelerle emeklilerin biraz olsun nefes alması amaçlandı. Emekli zamları sonrası müjdeler de peş peşe gelmeye başladı ve emeklilere verilen promosyon ödemelerine de rekor zamlar yapıldı. Devlet emekli vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. Yapılan ara zamlar, bayram ikramiyeleri derken emeklilerin biraz da olsa yüzü gülmeye başladı.

KIYASIYA YARIŞ DEVAM EDİYOR

Emekli için bir güzel haber de bankalardan gelirken promosyon yarışının devam ettiği belirtildi. Bu doğrultuda emeklilere verilen promosyon tutarları yüksek seviyelere çıkarken emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere anında ödeme yapıldığı belirtildi. Emekliler maaş taşıma başvurularını e-Devlet üzerinden yapabiliyorlar. Promosyon yarışının kıyasıya devam ettiği şu sıralar emekli maaşını bankaya taşıyanlar için düzenlenen çeşitli promosyonlar emeklilerin yüzünü güldürüyor.

Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan TEB yani Türkiye Ekonomi Bankası emekliler için yeni promosyon duyurusu yayımladı ve maaşını bankaya taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 6 bin liraya kadar ek ödeme yapılacağı aktarıldı. Bunun yanında her yakınını TEB’e emekli maaşını taşımasına yardım edenlere veya tavsiye edenlere de 10 kişi ile sınırlı olmak üzere ektra 250 TL veriliyor.

EMEKLİLERE 8.500 TL ÖDENİYOR

TEB bu doğrultuda emekliler için 6 bin TL’ye varan ek ödemeler sunarken bunun için bir şart olduğu aktarıldı. Emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilerin 3 yıl boyunca taahhüt vermesi ve en az 2 adet otomatik ödeme talimatı vermesi gerektiği aktarıldı. Bununla beraber 10 kişi ile sınırlı referans kampanyasından da yararlandığını takdirde emeklilere toplam 8.500 TL para verilmiş olacak.

E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU

Türkiye Ekonomi Bankası yani TEB emekliler için promosyon ödemesi kampanyası için başvuruları e devlet üzerinden alabiliyor. E devlet üzerinden başvuruda bulunarak TEB’in 8500 TL’ye varan nakit promosyon çözümlerinden faydalanabiliyorsunuz.