Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Son dakika beklenen haber geldi: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek müjdeyi resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

Piyasa dengesizliklerini yakından takip ediyoruz, vatandaşımızın ve iş dünyasının sırtına binen yükü hafifletecek adımlar attıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde, özellikle enflasyon için sevindiren haberi verdi.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bundan 3 yıl önce Bilişim Vadisi’ni açtığımızda buranın inovasyon üssü olacağını ifade etmiştik. Bilişim Vadisi, yazılım, mobilite, elektronik, enerji, tasarım ve oyunda faaliyet gösteren firmalarıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin köşe taşıdır. İş insanlarımızı her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz. Teknoloji ve üretimde dışa bağımlılık riskler oluşturur. Salgında bu gerçek çarpıcı şekilde ortaya konulmuştur.

“İFTİHAR ETTİM”

Dün Soçi’deydim, döndüğümde akşam ekranlarda Rusya’dan gelen kruvazör gemisinin Trabzon’a yanaşmasını gördüm. İftihar ettim. Trabzon Limanı’na artık turistler kruvazör gemisiyle geliyor.

TARİH VERİP MÜJDEYİ VERDİ

Piyasa dengesizliklerini yakından takip ediyoruz, vatandaşımızın ve iş dünyasının sırtına binen yükü hafifletecek adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Attığımız her adımda toplumumuzun tüm kesimlerine sahip çıkıyoruz. Ülkemizi büyütme esasına dayanan Türkiye Ekonomi Modelimizi taviz vermeden uyguluyoruz. Müspet sonuçları önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde, özellikle enflasyonda göreceğiz.