Şeyma Subaşı döndü dolaştı Mısırlı sevgilisine döndü! O poz sosyal medyayı karıştırdı!

Yıllar önce Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışmacı olarak adından söz ettiren ve yarışma sonrasında sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Ilıcalı ile evliliğinden kızı Melisa’yı kucağına aldı ve daha sonra Ilıcalı ve Subaşı çifti boşanarak yollarını ayırdı. Şeyma Subaşı daha sonra sosyal medya fenomenine dönüştü ve sık sık aşk hayatıyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla adından sık sık söz ettiren Subaşı, son olarak Meedo ile yollarını ayırmıştı. Takipçilerini şaşırtan Subaşı’nın, yeniden Meedo ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Sosyal medyaya yansıyan fotoğrafla ikilinin yeniden bir araya geldiği de kanıtlanmış oldu. İşte detaylar…

BİR KEZ DAHA BARIŞTILAR!

Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile bir dargın bir barışık ilişki yürüten sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, son olarak Meedo’dan aldığı evlilik teklifine olumlu yanıt vererek gündeme gelmiş, daha sonra bu aşamada ilişkisini bitirerek gündeme gelmişti. Kızı Melisa ve yeniden barıştığı sevgilisi Meedo ile Bodrum’da şimdilerde tatil yapan Şeyma Subaşı, Meedo ile yeniden aşk yaşamaya başladığını, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gösterdi. Meedo’nun kucağında poz veren Subaşı, paylaşımıyla yine eleştirilerin hedefinde kaldı.

SUBAŞI KALDIĞI YERDEN DEVAM!

Daha önce defalarca ayrılıp barıştığı Mısırlı sevgilisi Meedo ile yeniden barışan Şeyma Subaşı, kızı ve sevgilisi ile Bodrum’da tatil yaparken Meedo ile pozunu paylaştı. Instagram’da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Subaşı, Meedo ile yeniden ilişkiye başlayarak, kaldığı yerden devam ettiklerini de gösterdi. Şeyma Subaşı’nın, tekrar barıştığı Meedo ile bol bol aşk pozu paylaşması bekleniyor.

Exit mobile version