Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Vakıfbank kartı olanlara para veriliyor: Beklenen duyuru yapıldı! Kart sahiplerine 150 TL veriliyor

Vakıfbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 150 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi.

EN FAZLA 150 TL KAZANILACAK

Kampanya müşteri bazında geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olduğu ve bir müşterinin kampanyadan sadece en fazla 150 TL puan kazanabileceği aktarıldı.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz bildirildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mobil temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 5 Eylül 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 5 Ekim 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Ekim 2022 tarihinde geri alınacaktır.

WORLD POS GEREKLİ

Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.