Genel

Müge Anlının Tatlı Sert programı ne zaman yayına girecek? Yeni sezon tarihi belli oluyor

ATV ekranlarında her gün izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir süre önce sezona girdi. Yeni sezon tarihi severleri tarafından araştırılmaya başlandı.

Müge Anlı 15. sezonu ile yeniden ekranlarda sevdikleri ile buluşacak Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşağı programları arasında sevilerek takip ediliyor. ATV ekranlarında yayına giren programın yeni sezonu hakkında resmi bir duyuruda bulunulmadı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV resmi internet sitesi, sosyal medya hesapları ya da Müge Anlı tarafından duyurulması bekleniyor. Yeni sezona dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıl yeni sezonu Ağustos ayında başlatılmıştı. Bu sezon içinde Ağustos ayında başlaması bekleniyor.

MÜGE ANLI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar gün yüzüne çıkıyor. Çözülmemiş vakalar sonuca kavuşturuluyor. Haklılar hakkını alırken mağdur edenler ve haksızlık yapanlar ekranlar önünde pişmanlıklarına dile getiriyor. Hafta içi her gün sabah saat 10.00 itibariyle ATV ekranlarında farklı bir dosya ile seyircisi ile buluşuyor.

15. SEZONU İLE SEVENLERİYLE BULUŞACAK!

Müge Anlı 1973 İstanbul doğumludur. 48 yaşında olan sunucu ve gazeteci yakın zamanda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik hayatına adım atmıştır. Marmara Üniversitesi iletişim fakültesinden mezun olan anlı Kadir Has üniversitesi Sosyal bilimler fakültesinde hukuk üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Televizyon hayatına magazin ile başlayan Anlı “Dobra Dobra” isimli magazin programını sunmuştur. Ardından kendisine ait olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Atv’de sevenleri ile her sezon bir araya gelmeye başladı. 15.sezonuna başlayacak olan Müge Anlının 2018 yılında boşandığı eşi gazeteci Burhan Akdağ’dan bir kız evladı bulunuyor.