Emlak

75 bin TL peşinatlar ile hem dükkanlar hem de arsalar satışta… Türkiye İş Bankası’nın emlak atağı başladı!

İcralık konut satışlarının yanı sıra icradan satışa çıkan işyeri ve arsalar da rağbet görmeye başladı. Türkiye İş Bankası ise, bu ay içerisinde e-İhalesini tamamlayacağı bir dükkan ile arsa Muğla’dan düşük teminat bedelleri ile satışa çıkardı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN MUĞLA MİLAS’TA SATILIK DÜKKAN

İcradan sık sık konutlar satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, nadiren de olsa işyerleri ya da arsalar da satışa çıkarmaya başladı. Bu işyerlerinden birini bu ay Muğla’dan satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan bir dükkan için ihale sürecini başlattı. Dükkanın genişliğini 124 metrekare olarak ilan detayına ekleyen Türkiye İş Bankası, dükkanın 4 odalı olduğunu ve giriş katında yer aldığını belirtti. 2017 yılında yapılan bu dükkan için ihaleyi 1,500 bin TL’den başlatan Türkiye İş Bankası, ihaleye katılım için 75 bin TL talep etti. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu dükkanı için ihale boyunca artışlar minimum 10 bin TL olacak şekilde gerçekleştirilebiliyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN MUĞLA MİLAS’TA SATILIK 9 ADET ARSA

Muğla’dan satışa çıkardığı işyerinin yanı sıra bu ay ihalesini tamamlayacağı bir ilan daha yayınlayan Türkiye İş Bankası, yine Muğla ilinin Milas ilçesinden bir gayrimenkul satışa çıkardı. Bu kez arsa satacak olan Türkiye İş Bankası, 9 adet arsa için tek bir fiyat isteyerek ihaleyi başlattı. İhale başlangıç bedeli olarak 12 milyon TL talep eden Türkiye İş Bankası, 4689 metrekare toplam genişliğe sahip olan bu arsalar için ihale teminat bedelini ise, 600 bin TL olarak açıkladı. İhale boyuncu artışlar minimum 50 bin TL olarak gerçekleştirilecekken Türkiye İş Bankası, bu arsalar için krediye uygunluk da verdi.