Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Araç sahiplerine günün en büyük müjdesi verildi! Akaryakıt ve otogaza rekor indirim yapıldı: Yeni yakıt fiyatları az önce açıklandı

Halkbank Paraf tarafından otomobil sahiplerine çok büyük müjde verildi. Banka tarafından yapılan duyuruda kampanyaya katılanlara 60 TL puan hediye edileceği belirtildi. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki akaryakıt ve otogaz alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 60 TL indirim yapılacak. Kamupersoneli.net olarak bu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

15 EYLÜL’DE BİTECEK

Parafly ile 1 Ağustos-15 Eylül 2022 tarihleri arasında Paraf üyesi AYTEMİZ istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 60 TL ParafPara verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, AYTEMİZ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerektiği belirtildi.

30 EKİM’E KADAR KULLANABİLİRSİNİZ

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alacağı belirtilen duyurunun devamında kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek 30 Ekim 2022’ye kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanılabileceği bildirildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri toplamda en fazla 60 TL ParafPara kazanabilir.

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Paraf üyesi AYTEMİZ istasyonları, www.paraf.com.tr Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “AYTEMİZ” yazılarak listelenebilmektedir.

DAHİL OLMAYAN ALIŞVERİŞLER

Aytemiz Vaay! uygulaması üzerinden ödeme yöntemi olarak “Kredi Kartı” seçilerek yapılacak alışverişler kampanyaya dahil olup, Paycell ya da BKM Express seçilerek yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün içinde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahilindedir.

Kullanılmayan ParafPara’lar 31 Ekim 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralar ile 3444’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.

Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.

Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ kampanyaya dahil olup, Paraf Debit, Parafast, HalkCard, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER YARARLANAMAZ

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez. Avans ParafPara kullanımı vb. nedenlerle kartın ParafPara bakiyesinin sıfırın altında olması, kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların kullanımını etkilemez.

Kampanyaya kayıt olunan kartın kayıp, çalıntı veya diğer nedenlerle kapatılması durumunda, kapatılan kart aynı gün içinde yenilenmez ise kampanya kaydı iptal olmaktadır. Kampanya kaydı iptal olduktan sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.

İSTANBUL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.04 TL/LT

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 22.37 TL/LT

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11,1 TL

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 20.03 TL/LT

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 22.34 TL/LT

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,35 TL

ANKARA

Ankara’da benzin litre fiyatı 20.15 TL/LT

Ankara’da motorin litre fiyatı 22.51 TL/LT

Ankara’da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR

İzmir’de benzin litre fiyatı 20.16 TL/LT

İzmir’de motorin litre fiyatı 22.47 TL/LT

İzmir’de LPG litre fiyatı 11,04 TL