Genel

Umut Akyürek’in eşinin 50 yaşında olduğuna kimse inanmadı! O fotoğraf görenleri şaşkına çevirdi; “Neler oluyor böyle?”

Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden biri olan Umut Akyürek, geçtiğimiz gün 18 yıllık eşi Oktay Akyürek ile bir fotoğraf paylaştı. O fotoğrafa kadar 49 yaşındaki sanatçının genç görünmesini diline dolayan sosyal medya kullanıcıları, o fotoğraftan sonra Oktay Akyürek’i hedef aldı.

YERLİ ANGELİNA JOLİE’NİN EŞİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Yerli Angelina Jolie lakabına sahip olan ve ünlü yıldıza benzerliği ile dikkat çeken ses sanatçısı Umut Akyürek, geçtiğimiz ay 49 yaşına basmış, ancak yaptırdığı estetik ve genç gösteren genetiği sayesinde 49’dan çok uzak göründüğü için sosyal medya kullanıcılarını bir hayli şaşırtmıştı. Estetikleri ile sık sık gündeme gelen Umut Akyürek, geçtiğimiz gün eşi Oktay Akyürek ile bir fotoğraf paylaştı. Ancak, fotoğrafta genç görüntüsü ile dikkat çeken kişi bu kez Umut Akyürek değil, Oktay Akyürek oldu.

50 YAŞINDA OLDUĞUNA KİMSE İNANMADI

Sık sık sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ses sanatçısı Umut Akyürek, en son yüzüne sülük koydurduğu video ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O video ile günlerce konuşulan Umut Akyürek, bu kez kendisi gibi ses sanatçısı olan eşi Oktay Ertuğrul ile olan fotoğrafı ile gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından birbirine çok yakışan çiftten Oktay Akyürek’in çok genç göstermesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Oktay Akyürek’in 50 yaşında olduğunu öğrenen sosyal medya kullanıcıları, şaşkınlıklarını çiftin fotoğrafları altında dile getirmekten kaçınmadı.

KIZLARININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan 2004 yılında hayatlarını birleştiren ünlü ses sanatçısı Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul’un mutlu evliliklerinden bir de kız çocuğu sahibi olduğu öğrenildi. Umut Aktyürek’in eşinin çok genç göstermesi sosyal medya kullanıcılarının kafalarını karıştırırken, çiftin kızlarının bu yıl 17 yaşına girmiş olması, kafa karışıklığını daha da artırdı.