Genel

Arka Sokaklar dizisine 17’inci sezonda 5 yeni isim dahil oluyor! Yeni oyuncular ve yeni karakterler tek tek belli oldu!

Türkiye’nin en uzun soluklu haftalık dizisi olan Arka Sokaklar, 17’inci sezonuyla ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. 2006 yılında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve 16 yıldır ekranların en sevilen yapımlarından biri olarak Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen başarılı dizi, bu süreçte birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak durumunda kalmıştı. Ancak Arka Sokaklar dizisi, bununla birlikte birçok oyuncuyu da kadrosuna dahil ederek, yolunda güçlü adımlar da atmıştı. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını hızlandıran başarılı dizi, bu kez de kadrosuna 5 yeni ismi birden ekledi. Yeni sezona bomba gibi gelen Arka Sokaklar dizisine katılan isimler, dizinin sevenlerini heyecanlandırdı. İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GELİYOR

2006 yılında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve 17 yıldır ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisi, Rıza Baba ve ekibinin suçluların peşinden koşan hikayelerine odaklanmaya devam ediyor. Yılların eskitemediği aile ve polisiye türündeki başarılı dizide bugüne kadar birçok isim yer almıştı. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu isimlerinin yer aldığı başarılı dizinin kadrosuna bu kez de yeni sezon öncesi 5 isim birden katıldı. Sevilen dizinin yeni kadrosu şimdiden heyecan yaratıyor.

ARKA SOKAKLAR’A 5 YENİ İSİM

Arka Sokaklar dizisinin Eylül ayında 17’inci ve yeni sezonuyla ekranlara dönmesi bekleniyor. Sevilen dizi, yeni sezonuna kadrosunda büyük değişikliklerle giriş yapacak. Arka Sokaklar dizisinde 17’inci sezonda Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Buray Hüseyinova isimleri dahil olacak. Dizide Cansın Çekili “Ayşe Arıcan” karakterine, Batuhan Ekşi “Yavuz Aslan” karakterine, Sebahat Kumaş “Nurcan” karakterine, Cem Uçan “Kadem” karakterine ve Nuray Hüseyinova da “Amina” karakterine hayat verecek.