Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Sağlık Bakanlığı memur ve işçi alımı başladı: Sağlık Bakanlığı 220 işçi alımı başvuru ekranı! Başvuru şartları açıklandı

Kamu kurumlarının personel alımları her zaman yakından takip ediliyor. Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı SADES bünyesi kapsamında 220 adet kadrolu işçi alımı yapacağını duyurdu. Adayların taşıması gereken şartlar da ayrıca ifade edildi. Sağlık Bakanlığı kadrolu işçi ve memur alımı detayları haberimizde

Sağlık Bakanlığı’nın bünyesindeki şirketlere toplam da 220 kişi alınacağı duyuruldu. Yapılacak olan alımda başvuruların İŞKUR ya da yüz yüze olacağı belirtildi. Sadece sağlık ve sağlık destek hizmetleri bünyesinde istihdam edileceği belirtildi. 200 büfe elemanı için adaylardan deneyim şartının arandığı da açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Yapılan açıklamada daha önce kafeteryada ya da büfede çalışmış olunması gerekiyor. Bunun dışında en az 2 yıl deneyime sahip olan adaylar başvuru yapabilecek. Başvuracak erkek adayların tercihen askerlik görevini yapmış olması gerekecek.

BAŞVURU ADRESİ

Başvuru yapmak isteyenler için başvuru şekli ve adresi de belirtildi. Adaylar Ünalan Mahallesi Sokak Camii Sokak No 10 Üsküdar İstanbul adresine vardiyalı olarak 8 saat haftada 6 gün görevde bulunacağı belirtilmiştir.

Büfe sorumlusu olumu için adayların en az 5 yıl deneyime sahip olması görevini yapmasına engel bir durumu olması ve daha önce kafeterya ya da büfede çalışmış olması gerekmektedir.

SAĞLIK BAKANLIĞI 220 PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı 220 personel alımı için başvurular 8 Ağustos tarihinde başladı. Kamupersonelialım.net tarafından aktarılan bilgiye göre başvurular 20 Ağustos tarihinde sona erecek. Adaylar İŞKUR üzerinden başvurabilecekleri gibi belirtilen adres üzerinden yüz yüze de başvurabilecekler.