Genel

Akbank, mobil uygulamadan müşteri olanlara yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuyor!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank, son olarak Temmuz ayında emekli maaşlarına gelen zamlar sonrasında emeklilere sunduğu nakit promosyonlarla dikkatleri çekmeyi başardı. Bankalar arasında başlayan promosyon yarışlarında 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon sunarak dikkatleri çeken Akbank, öte yandan kredi kampanyalarıyla da dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Akbank, Akbank Mobil uygulaması üzerinden müşteri olanlara “Hoş Geldin” kredisi sunuyor. Akbank Mobil’den müşteri olanlara sunulan Hoş Geldin kredisinde %0,99 faiz oranı ile 7.500 TL’ye varan kredi imkanı sağlanıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar ve bankaların yüksek faiz oranlı kredileri yerine düşük faiz arayanlar, Akbank’ın sunduğu kampanyayı araştırıyor. İşte detaylar…

AKBANK’TAN YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ

Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank müşterisi olanlara %0,99 faizle 7.500 TL’ye varan kredi imkanı sunuluyor. Kampanyadan 2 Ağustos – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” seçeneğini takip ederek ilk kez ve uzaktan müşteri edinimi programı ile Akbank müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Söz konusu kampanya dahilinde kredi başvurusu, Akbanklı Ol adımından sonra Akbank Mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Daha önce Akbank müşterisi olanlar, söz konusu kampanyadan faydalanmışlar ise aynı kampanyadan yararlanamıyor.

KREDİ LİMİTLERİ VE VADE BİLGİLERİ

Tüm müşteriler, müşteri olduktan sonraki 5 gün içerisinde hayat sigortalı ve %0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunabiliyor. Kurye süreci tamamlanan müşteriler, belge işlemleri de tamamlanıp evrakları bankaya geldikten sonra 5 gün içerisinde Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor. Akbank gelen talepleri değerlendirerek müşterilerine geri dönüş sağlıyor. Kampanya dahilinde en az 1.000 TL ve en fazla 7.500 TL kredi limiti sunulurken, kampanyada azami 12 ay vade imkanı sağlanıyor.