Genel

Vakıfbank gıda, kasap, market, şarküteri, manav alışverişlerinize 150 TL hediye ediyor!

Kamu bankaları arasında yer alan ve sunduğu kampanya ve fırsatlarla tüm dikkatleri çeken Vakıfbank, yepyeni kampanyasıyla da vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Vakıfbank, söz konusu yeni kampanyasında bu kez de gıda alışverişlerine sunduğu 150 TL Worldpuan hediyesi ile gündeme geldi. Daha önce de birçok kampanyasını duyurmuş olan Vakıfbank, öte yandan sunduğu cazip kredi fırsatlarıyla da kamu bankası olarak vatandaşlara hizmet ve ürünlerini sunmaya devam ediyor.

Ramazan ayı, yaz mevsimi gibi dönemlerde özel fırsatlarını sunan Vakıfbank, bu kez de gıda alışverişlerinden tasarruf sağlamak isteyen müşterileri için cazip kampanyasını sundu. Söz konusu kampanya dahilinde Vakıfbank, şartların karşılanması halinde gıda alışverişlerine 150 TL Worldpuan hediye ediyor. İşte detaylar…

VAKIFBANK’TAN GIDA ALIŞVERİŞLERİNE 150 TL HEDİYE

Vakıfbank Worldcard ile 1 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında kasap, manav, gıda marketi ve şarküteri sektörlerinde, World üye işyerlerinden tek seferde yapılacak olan ilk 200 TL ve üzerine alışverişlerinden sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL ve toplamda 150 TL Worldpuan hediye ediyor. Müşteri bazında geçerli olan kampanyada ek kart ve sanal kartlar ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil ediliyor. Müşteri bazlı bu kampanyada her bir müşteri en fazla 150 TL Worldpuan hediyesi kazanabiliyor.

VAKIFBANK 150 TL WORLDPUAN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dahilinde, aynı gün içinde aynı üye işyerinden yapılan tek seferde 200 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kabul ediliyor. Kampanyaya katılmak isteyen Vakıfbank Worldcard sahiplerinin, bankada kayıtlı cep telefonu numarasından “GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini yazarak 6635’e SMS göndermesi ya da Vakıfbank Mobil’de bulunan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. Kazanılan Worldpuan’lar, 5 Eylül 2022 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık kredi kartlarına yükleniyor ve son olarak 5 Ekim 2022 tarihine kadar kullanılabiliyor.