Emlak

Türkiye Finans Bankası, konut sektörüne iddialı bir giriş yaptı: 2+1 evler sadece 231 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarını bulacak…

İcralık konut satışlarına ilişkin her geçen gün daha fazla ilan ile vatandaşlara alternatif yaratmaya başlamış olan bankalardan biri olarak öne çıkan Türkiye Finans Bankası, bugün bir yeni konut ilanını daha portföyüne ekledi. Diyarbakır ilinden bir konutu satışa çıkaran Türkiye Finans Bankası, 2+1 oda sayısına sahip olan konut için oldukça düşük bir ihale başlangıç bedeli istedi.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NIN DİYARBAKIR’DAN YENİ KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Bugün satışta olan konutları arasına yeni bir konutu daha eklemiş olan Türkiye Finans Bankası, Diyarbakır ilinin Bismil ilçesinin Fırat mahallesinde yer alan bir konutu satışa çıkardı. Bu konut için ihale sürecinin başladığını duyuran Türkiye Finans Bankası, konutun genişliğini ilan detayına 110 metrekare olarak ekledi. Oda sayısına ilişkin de alıcılar için bir bilgi veren Türkiye Finans Bankası, konutun 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo, 1 antre, 1 tuvalet ve 2 balkondan oluştuğunu belirtti.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NIN DİYARBAKIR’DAKİ KONUTUNUN KATI 2

Yayınladığı konut ilanlarında oldukça detaylı bir bilgi veren Türkiye Finans Bankası, bu konutu için de gerekli bilgilendirmeyi kamuoyuna gerçekleştirdi. Tapu durumu kat irtifakı olan bu konutun 2006 yılında inşa edildiğini ilan detayına ekleyen Türkiye Finans Bankası, konutun kat sayısının 2 olduğunu belirtti. Kömür veya odun tipi yakıta sahip olan bu konutun yapı tipinin ise, betonarme olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI’NIN DİYARBAKIR’DAKİ KONUTUNUN TEMİNATI 10 BİN 903 TL

Satışa çıkardığı konutlarda ihaleye esas olacak ve ilk teklifi oluşturacak bir bedel ile ihaleye katılım için gerekecek bir teminat bedeli belirleyen Türkiye Finans Bankası, bu konut için ihale başlangıç bedelini 231 bin TL, ihaleye katılım bedelini ise 10 bin 903 TL olarak açıkladı.