Genel

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni TV dizisinde yer alacak başrol kadın oyuncu belli oldu! O isme herkes çok şaşıracak!

Türkiye’nin en ünlü ve en yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi merakla bekleniyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisi “Kral Kaybederse” için heyecanlı bekleyiş devam ederken, dizi ve dizinin kadrosuna dair çarpıcı iddialar gündeme gelmeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Netflix dizisi olan Aşıklar Bayramı dizisinde “Avukat Yusuf” karakteri ile sete çıkmıştı ve ünlü oyuncu daha sonra yine Netflix yapımları olan “Nuh Boğuldu” ve “Last Call For İstanbul” dizileri için sete çıktı.

Bu dizilerin yakında Netflix’te izleyicisi ile buluşacağı biliniyor ancak şimdilik gözler Kıvanç Tatlıtuğ’un yıllar sonra TV ekranlarında boy göstereceği “Kral Kaybederse” dizisinde. Ayrıca dizide Tatlıtuğ’a bomba gibi bir ismin eşlik edeceği iddia ediliyor. İşte detaylar…

KIVANÇ TATLITUĞ SETLERDEN SETLERE…

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemlerde projeden projeye, setten sete koşturuyor. Bir o dizide bir bu dizide rol alan ünlü oyuncu, son olarak “Nuh Boğuldu” ve “Las Call For İstanbul” dizileri için sete çıkmıştı. Yakında Netflix’te izleyici karşısına çıkacak olan bu dizilerin yanı sıra Tatlıtuğ, bir yandan da 3 yıl aranın ardından TV ekranlarına döndüğü “Kral Kaybederse” dizisi için gün sayıyor. Burada “Kenan” karakteri ile başrolde yer alacak olan Tatlıtuğ’a, ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın eşlik edeceği iddia edildi.

TATLITUĞ’A EŞLİK EDECEK O İSİM…

Serenay Sarıkaya, son olarak 2014 yılında “zengin kız fakir oğlan” temasının ele alındığı ve dönemine damgasını vuran Medcezir dizisinde canlandırdığı “Mira Beylice” karakteri ile TV ekranlarında boy göstermişti. Bu dizinin ardından birçok dizi ve filmde yer alan ancak televizyona ara veren Sarıkaya’nın, Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı Kral Kaybederse dizisi ile ekranlara döneceği iddia edildi.