Genel

Survivor Nisa mini şortlu pozlarını paylaştı, dikkatli takipçileri Nisa’nın bacağındaki detayı yakaladı!

Survivor All Star 2022 sezonu, Survivor Türkiye tarihinin en tartışmalı ve en çok ses getiren sezonlarından biri oldu. Sevilen yarışma programında, daha önce programa damgasını vurmuş ve her biri şampiyonluk adayı olan birçok isim yarıştı. Yarışmada final haftasına Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı, Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel isimleri kaldı.

Final haftasında SMS oylarında en fazla desteği alan Nisa şampiyonluğunu ilan ederken, birçok yarışmacı Nisa’nın şampiyonluğuna çeşitli şekillerde tepki gösterdi. Nisa ise şampiyonluk sonrası soluğu reklam filmi için setlerde aldı. Bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Nisa’nın pembe mini şortlu halleri olay yaratırken, Nisa’nın bacaklarındaki bir detay dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. İşte detaylar…

PEMBE MİNİ ŞORTLU POZLARINI PAYLAŞTI

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa, sık sık sosyal medya hesabından özel hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nisa Bölükbaşı, bu kez de anlaştığı bir markanın reklam filmi için çıktığı setten pembe mini şortlu pozlarını paylaştı. Nisa Bölükbaşı’nın mini şortlu ve renkli karelerine takipçilerinden övgü dolu yorum ve beğeniler gelirken, o fotoğraflarda Nisa’nın bacaklarındaki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Nisa’nın birçok takipçisi, Nisa’nın bacaklarındaki ayrıntıya takıldı.

O AYRINTI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Nisa Bölükbaşı’nın paylaşımlarında her iki bacağında da yaralar ve darbe izlerinin olduğu görüldü. O ayrıntıyı gözden kaçırmayan sosyal medya kullanıcılar, Nisa’nın bacağına ne olduğunu sordu. Bazı sosyal medya kullanıcıları o yara izlerinin reklam filminin konusuna uygun olması için makyajla yapılmış olabileceğini belirtirken, bazı takipçileri ise izlerin gerçek olduğunu ve yarışmadan kaldığını öne sürdü. Nisa’nın bacaklarındaki yara izlerinin yarışmadan kaldığını düşünen birçok kullanıcı “İşte bu izler emek emek!” yorumlarında bulundu.