Genel

İster yenisini alın ister değiştirin Garanti BBVA’lı iseniz zaten beyaz eşya alışverişini bedavaya yapacaksınız! Üstelik alışverişler…

Yeni bir kampanya daha düzenlemiş olan Garanti BBVA, müşterilerinin beyaz eşya alımlarını desteklemek adına harekete geçti. Bu ay yapılacak olan beyaz eşya alışverişlerinin bir kısmını müşterisine Bonus para olarak geri iade edecek olan Garanti BBVA, ödemelerin GarantiPay ile yapılması halinde 300 TL’ye kadar Bonus kazanmayı mümkün hale getirdi.

GARANTİ BBVA BEYAZ EŞYA KAMPANYASI İLE KAZANDIRMAYA BAŞLADI

Siemens markası ile bir işbirliğine giden Garanti BBVA, 1 Ağustos 2022 tarihi ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Siemens’in internet sitesinden yapılacak olan alışverişlere Bonus hediye edeceğini duyurdu. Kampanya kapsamında 6 bin TL ve üzerinde alışveriş yapan banka müşterilerinin GarantiPay ödeme yöntemini kullanarak ve Bonus kredi kartı ile ödeme yapması halinde 300 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu.

GARANTİ BBVA’NIN YENİ KAMPANYASINDAN BONUS KAZANMAK İÇİN KATILMAYA GEREK YOK

Pek çok kampanyasını katılımlı olarak düzenleyen Garanti BBVA, bu kampanyasına katılımın gerek olmadığını belirtti. Banka müşterilerinin alışverişini yaptıktan sonra ödeme ekranına geldiğinde ödeme seçeneği olarak GarantiPay’i seçmesini isteyen Garanti BBVA, ardından müşterisinin telefonuna BonusFlaş’tan bildirim geleceğini ve bu bildirimi açtıktan sonra işlemini müşterisinin görüntüleyebileceğini belirtti.

İŞLEMLERİN GARANTİ BBVA POSU İLE GERÇELEŞMESİ ŞART

Kampanyası kapsamında detaylı bir duyuru metni yayınlayan Garanti BBVA, özellikle işlemlerin Garanti BBVA posu üzerinden gerçekleştirilmesini şart koştu. BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak yapabileceklerini müşterilerine hatırlatan Garanti BBVA, açılan ekranda Garanti BBVA sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile T.C. kimlik numarasının girilmemesi halinde ödemeyi gerçekleştirmek için BonusFlaş bildiriminin gelemeyeceğinin altını çizdi. Dolayısıyla Garanti BBVA’dan 300 TL Bonus kazanmak isteyen banka müşterilerinin ekranı açtıktan sonra bu iki temel bilgiyi girmesi gerekiyor.