Genel

Vakıfbank, eğitim sezonunu bu sene erken açtı: eğitim kurumlarından Vakıfbank ile harcama yapanlar anında 200 TL kazanacak!

Kazandıran kampanyalarına bir adet kampanya daha eklediğini duyuran Vakıfbank, eğitim sektörü ile el ele verdi. Eğitim kurumlarında yapılacak olan harcamalara ödül vereceğini duyuran Vakıfbank, müşterileri için 200 TL Worldpuan hediyesi hazırladı.

VAKIFBANK, EĞİTİM KURUMU HARCAMALARINI HEDİYESİZ BIRAKMIYOR

Vakıfbank, yeni kampanyasını eğitim sektörü ile işbirliği gerçekleştirerek hazırlamış bulunuyor. Vakıfbank’ın gerçekleştirdiği yeni kampanya duyurusuna göre, 26 Temmuz 2022 tarihi ile 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında World üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 20 bin TL ve üzeri eğitim kurumu harcamalarına 200 TL Worldpuan veriliyor. Kampanyaya hem ek hem de sanal kartlar ile katılma hakkına sahip olan Vakıfbanklılar, kampanyadan yararlanabilmek için Vakıfbank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” sekmesinden kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Kampanyaya SMS ile katılmak isteyen Vakıfbanklıların ise, “SINIF” yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra, kredi kartının son 6 hanesini mesaj alına ekleyip, 6635 numaralı kısa mesaj hattına SMS atması gerekiyor.

BU İŞLEMLERE DİKKAT; KAMPANYA KAPSAMINDA SAYILMAYACAK

Eğitim kurumunda yapılacak olan 20 bin TL ve üzeri harcamalara karşılık 200 TL Worldpuan kazanmak isteyen Vakıfbanklıların BusinessCard’lar ya da Bankomat Kart’lar ile işlem yapmaması gerekiyor. Bu kartların işlemlerine herhangi bir ödül tanımlaması gerçekleştirmeyen Vakıfbank, aynı zamanda; nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerini de kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Peşin ya da taksitli olan harcamaların tamamına ödül tanımlaması yapan Vakıfbank, ödülleri 30 Ağustos 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yükleyerek, müşterisine iletiyor. Vakıfbank’ın ödüllerin kullanımı için verdiği süre ise, 30 Eylül 2022 tarihinde sona eriyor.

EXPRESS CARD SAHİPLERİ KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN ÜCRET ÖDEYECEK

Öte yandan kampanyasından Express Card sahiplerini de yararlandıran Vakıfbank, kampanyası kapsamında vereceği ödül için bu karta sahip olan müşterilerinin belli bir bedel ile kampanyaya katılmasına izin veriyor. Alışverişlerini sadece World POS ile yapacak olan banka müşterilerinin kazanabileceği ödüllerden yararlanmak isteyen Express Card sahiplerinin kampanyaya katılmak için katılım esnasında 4 lira 99 kuruşluk bir ödeme gerçekleştirmesi gerekiyor.