Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere 3 gün içinde 10.000 TL para veriliyor! Az önce beklenen ödemeler başladı: ATM’lerden paranızı alın

Garanti BBVA tarafından emeklileri ilgilendiren çok önemli bir karar alındı. Bu karar ile emeklilere maaşlarını taşımaları 3 yıl maaş alma sözü verilmesi doğrultusunda 7.500 TL verileceği ifade edildi. Ayrıca arkadaşını davet et kampanyası ile her bir arkadaş için 250 TL 10 arkadaş davet edilirse ek olarak 2.500 TL verilecek. Banka tarafından bu konu hakkında yapılan duyuruda “Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 7.250 TL’ye varan nakit promosyon! Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!” ifadelerine yer verildi.

EMEKLİLERE 7.500 TL ÖDEME

Bankamız, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacağı belirtilen duyurunun devamında Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabileceği taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacağı vurgulandı.

1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğramanızın yeterli olduğu belirtilen duyurunun devamında birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirileceği aktarıldı.

İADE DETAYLARI

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyeceği belirtilerek taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edileceği aktarıldı.

EMEKLİ YAKININI DAVET ET KAMPANYASI

Yakınını davet et kampanyası ile de 2.500 TL’ye kadar ek ödeme alınabilecek. Bu kampanyanın ayrıntıları ise şöyle oluyor:

Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir. Kampanya kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, 1 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler.

Nasıl Davet Ederim?

Davet eden kişi Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından davet kodu oluşturur ve davet edeceği kişi ile paylaşır.

Davet Edilen Kişi Ne Yapmalı?

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına arkadaşından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.

Davet Edilen kişi şubelerimizden de davet eden kişiden alacağı kod ile maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Bunun için daha önce almış olduğu davetiye kodunu işlemler sırasında şube personeli ile paylaşması ya da şube de işlem sırasında üretilip davet edene SMS yolu ile gönderilen davetiye kodunun davet eden tarafından kendisi ile paylaşılması sonrası şube personeline ileterek maaş taşıma işlemlerini tamamlatabilir.

Davet edilen kişi son 30 gündür Garanti BBVA ‘dan emekli maaşı almamış olmalıdır. Davet edilen kişinin ilk maaş ödemesi ve promosyon ödemesini alması sonrasında ,takip eden en geç bir (1) iş günü içinde davet edenin maaşın yatırıldığı Vadesiz TL hesabına nakit ödül aktarılır.

Kimler Davet Edebilir?

Garanti BBVA aktif müşterisi olan herkes davet edebilir.

Kimler Davet Edilebilir?

Davet edilen kişinin emekli maaşını başka bir kurumdan alıyor olması ve son 30 gündür Garanti BBVA ‘dan emekli maaşı almamış olması gerekmektedir. Davet edilen kişi kampanyaya yalnız bir (1) maaşı için dahil olabilir. İki (2) ve daha fazla maaşını taşıması durumunda kampanyaya dahil olamaz.

Nakit Ödül Bilgileri:

Davet eden: Kampanyadan maksimum 10 defa yararlanabilir. Örneğin 10 arkadaşını davet edip maaşını taşımasına referans olduğu takdirde maksimum 250 TL *10 =2500TL nakit ödül kazanabilecektir.

Davet edilen: Emekli Yakınını Getir Kampanyası kapsamında ek bir ödül almamaktadır. Emekli maaş taşıma promosyon kampanyasından yararlanabilir.