Emlak

Vakıfbank, İstanbul emlak piyasasını altüst etmeye geliyor: konutlar satışa çıktı, “Yok böyle bir fiyat!” Sadece 750 bin TL’ye 4+0 daire…

Konut listesinde sunduğu çeşitlilik ile icradan konut alacakların takip ettiği başlıca bankalardan biri olan Vakıfbank, ağustos ayı itibariyle portföyüne yeni daireler ekledi. Vakıfbank’ın eklediği dairelerin 7’si ise, İstanbul ilinin çeşitli ilçelerinden satışa kondu.

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN 7 DAİRE DAHA SATIŞA ÇIKARDI

Bu ay satışını tamamlayacağı yeni konutları ile alıcıları buluşturmak için ilanlarını güncelleyen Vakıfbank, geçtiğimiz gün İstanbul’dan 7 yeni konutu daha ihaleye çıkardı. Teklifleri resmi web sitesinin uzantısı olan “Gayrimenkuller” sekmesinden alacak olan Vakıfbank’ın İstanbul’dan yeni satışa çıkardığı ilk daire, Pendik ilçesinin Esenler mahallesinde yer alan 88 metrekarelik 4+0 bir apartman dairesi oldu. Bu dairenin ihale başlangıç bedelini 750 bin TL olarak açıklayan Vakıfbank, aynı ihale başlangıç bedeliyle Gaziosmanpaşa ilçesinin Karadeniz mahallesinden 79 metrekarelik 2+1 daire de satışa koydu.

GAZİOSMANPAŞA DAİRELERİNİN FİYATLARI UYGUN

Satışa çıkardığı diğer dairelerden üçünü Gaziosmanpaşa’dan satışa çıkaran Vakıfbank, genişlikleri değişen üç adet 2+1 daire için ihale sürecini başlattı. Genişliği 71 metrekare olan ilk Gaziosmanpaşa dairesini 760 bin TL’den ihaleye başlatan Vakıfbank, genişliği 75 metrekare olan ikinci dairesi için 780 bin TL ihale başlangıç bedeli istedi. Vakıfbank, 85 metrekarelik Gaziosmanpaşa dairesi için ise, ihale başlangıç bedelini 900 bin TL olarak belirledi.

ESENYURT’TA DAİRELER 3+1

Yeni ilana koyduğu konutların ikisini Esenyurt ilçesinden satışa çıkaran Vakıfbank, konutlardan birinin Atatürk semtinde, diğerinin ise Mehterçeşme semtinde yer aldığını belirtti. Atatürk mahallesinde yer alan konutun 103 metrekarelik 3+1 dubleks daire olduğunu belirten Vakıfbank, Mehterçeşme mahallesinde yer alan konutun ise, 103 metrekarelik 3+1 daire oluğunu kamuoyuna bildirdi. Dubleks daire için ihaleyi 900 bin TL’den başlatan Vakıfbank, apartman dairesi için ihaleyi 1 milyon TL’den açtı.