Editörün SeçtikleriGündem

Pençe Kilit Harekatında bir şehit daha! Şehidimizin kimliği belli oldu: MSB’den son dakika açıklaması

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde hainlerin taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Ömer Bağra, şehit düştüğü duyuruldu. Yurt genelinde terörle mücadele kapsamında operasyonlar hız kesmeden devam edilirken terör örgütüne darbe üstüne darbe indiriliyor. Terörün kökünü kazımak için amansız bir şekilde mücadele verilirken Pençe-Kilit Harekat bölgesinden üzücü bir haber geldi.

VALİLİKTEN DE DUYURULDU

Hain teröristlerin taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Ömer Bağra’nın şehit olduğu belirtildi. Konu hakkında Siirt Valiliğinden de bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit Harekat bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Bağra’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabrı cemil diliyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”

MSB DE AÇIKLAMA YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verildi.