Emlak

Ziraat Bankası’nın bu ay icradan satışa çıkardığı konutları sadece 157 bin 500 TL’den başlıyor! Bu fiyatlara ev hala alınabiliyor…

İcradan satışları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bugün itibariyle Erzurum ilinden satışa çıkardığı ihaleleri ile konuşulur hale geldi. Fiyatları yalnızca 157 bin TL’den başlatan Ziraat Bankası, aynı apartmandan dört ayrı konut için ihaleyi başlattı.

ZİRAAT BANKASI, ERZURUM’DAN AYNI APARTMANDAN 4 DAİRE SATIŞA KOYDU

Geçtiğimiz günlerde icradan satışa çıkardığı gayrimenkullerin listesini güncelleyen Ziraat Bankası, Erzurum ilinden yeni konutlar satışa ekledi. Konutların satışını bu ay içerisinde tamamlayacak olan Ziraat Bankası, Erzurum ilinin Horasan ilçesinin Adnan Menderes mahallesinde yer alan bir apartmandan dört ayrı konut satışa çıkardı.

ZİRAAT BANKASI’NIN ERZURUM KONUTLARI 157 BİN 500 TL’DEN BAŞLIYOR

Satışa çıkardığı konutlarda piyasa fiyatının altında fiyatlar sağlayan Ziraat Bankası, Erzurum ilinin Horasan ilçesinin Adnan Menderes mahallesinde yer alan bir apartmanda bulunan ilk konutun 140 metrekare genişliğinde olduğunu duyurdu. Bu konutun ihalesini 157 bin 500 TL’den başlatan Ziraat Bankası, aynı apartmanda yer alan 135 metrekarelik farklı bir cephedeki konut için ihaleyi 160 bin TL’den başlattığını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NIN ERZURUM KONUTLARI 180 BİN TL’YE KADAR ÇIKIYOR

Aynı apartmanda yer alan diğer iki daire için de detaylı bir ilan yayınlayan Ziraat Bankası, Adnan Menderes mahallesindeki konutlardan birinin genişliğini 145 metrekare olarak açıkladı. Bu konutun ihale başlangıç bedelini 165 bin TL’de tutan Ziraat Bankası, sonuncu konut için de alıcıların merak ile beklediği ihale başlangıç bedelini belirledi. Ziraat Bankası’nın Adnan Menderes mahallesindeki yer alan son konutu, 135 metrekare kullanım alanı ile 180 bin TL’den satışa çıktı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın konut ihalelerine katılmak için ihale başlangıç bedelinin yüzde 6’sı oranında teminat yatırmak gerekiyor.